Televizyon
01 Ara 2011 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

HÜKÜMET YANLISI YAYINLAR MUHALEFETİ BOĞDU!

Siyasi gündemde pek suya sabuna dokunmayan Okan Bayülgen'den medyaya oto-sansür, hükümete ise 'muhalefet eleştirisi' geldi...

TV 8 ekranlarında Uğur Dündar’ı konuk eden Okan Bayülgen’den medyaya ve hükümete ’muhalefet eleştirisi’ geldi. Bayülgen, medyada hükümet yanlısı yayınların muhalefeti boğduğunu söyledi.

Bayülgen, hükümetin yakında ’Yandaş’ medyadan muhalafet yapmasını istemek zorunda kalabileceğini söylerken medyada otosansür sorununa vurgu yaptı. Bayülgen "Bizim medyamızda en alt katmanlara kadar inmiş bir oto sansür var" dedi.

KORKARIM HÜKÜMET YANDAŞ MEDYADAN MUHALEFET İSTEYECEK!

"Medyada basın özgürlüğü için yazacak program yapacak insanlar kalmayacağı için iktidar kendi yandaş medyasından ricada bulunacak gibi geliyor bana. ’Çocuklar biraz da aykırı yazın’ diye...

Bizim medyamızda en alt katmanlara kadar inmiş bir oto sansür var. Düşünürken, yaparken, bir haberi edit ederken, VTR’yi hazırlarken, ’yahu ben de böyle yapmasam, zaten arabanın da taksiti var’ diye düşünen bir anlayış... Genel bir hava içinde bu durum oluşuyor. Ben hükümet üyelerinin kurumları aradığını da sanmıyorum. Oto sansür buna gerek bırakmıyor zaten."