Teknoloji
20 Nis 2020 10:48 Son Güncelleme: 20 Nis 2020 11:02

Huawei Watch GT 2 vs. Watch GT 2e | Hangi saat kime göre?

Bugünkü videomuzda,Watch Gt2 vs. Watch G2e arasındaki farklar neler? Hangisi daha iyi performans gösteriyor? Kimler hangisini tercih etmeli? Sorusunun cevabını veriyoruz.

Huawei'nin en yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2e incelemesi ardından şimdi de Huawei Watch GT 2 ve aynı zamanda Honor Magic Watch 2 ile farklarına, artıları ile eksilerine göz artıyouz.

Huawei Watch GT 2 vs. Huawei Watch GT 2e Teknik olarak baktığımızda Huawei Watch GT 2'nin 46 mm'lik versiyonu üzerine yapılan geliştirmeler ile gelen Watch GT 2e, tasarımsal olarak da ufak dokunuşların olduğu farklar görmekteyiz.

53 x 46.8 x 10.8 mm boyutlarında olan GT2e’ye karşı baz modelimiz de 45.9 x 45.9 x 10.7 mm boyutlarında. Boyutsal büyüklük nedeniyle 41 gram olan GT 2’ye göre GT2e 43 gram ağırlığında iken, renk seçeneği olarak ise daha fazla seçenek sunarken, daha sportif ve farklı bir duruşu olduğunu da görmekteyiz.

Ortak noktalarını madde madde yazmak gerekirse; 1.39 inç AMOLED 454 x 454 HD GPS, GLONASS, Galileo Kirin A1 çipseti 32MB RAM ve 4GB depolama 14 günlük batarya ömrü İvmeölçer sensörü Jiroskop sensörü Jeomanyetik sensör Optik kalp atış hızı sensörü Ortam ışığı sensörü Hava basıncı sensörü Kapasitif sensör 5 ATM suya dayanıklılık Bluetooth 5.1 gibi teknik özellikleriyle Huawei Watch GT 2e, Honor Magic Watch 2 ve Huawei Watch GT 2 aynı özelliklere sahipler.

Ayrıca stres ölçümü ve uyku takibi için Huawei TruRelax ve TruSleep 2.0 desteği de üç saatte de mevcut.

Huawei Watch GT 2 artıları

Aslına bakarsanız yukarıda bahsettiğimiz ortak özelliklerden başka Watch GT 2 ve MagicWatch 2’nin sadece 2 artısı mevcut.

İlki klasik saat tasarımı diyebileceğimiz, gerçekten şık ve sade olması, diğeri ise mikrofon ve hoparlör desteği olduğunu belirtelim.

Telefon görüşmelerini direkt olarak saatten yapabilmek önemli.

Huawei Watch GT 2e artıları

Huawei Watch GT 2e ise sportif odaklı birçok yenilik ile bizleri karşılıyor.

Onları da şu şekilde sıralayabiliriz;

85 özel egzersiz modu Kaykay, Yoga, Sörf, Dans, Kaya Tırmanışı gibi yeni spor takibi

SpO2 İzleme (Watch GT 2’ye de geldi) İyileşme süresi

Eğitim Yoğunluğu Bazı aktiviteleri otomatik algılama