Teknoloji
14 Ara 2020 12:31 Son Güncelleme: 14 Ara 2020 12:32

HUAWEI ‘NİN YENİ KRALI MATE 40 PRO ön inceleme yaptık! |

Huawei Mate 40 Pro ön incelemesiyle sizlerleyiz. Huawei’nin Türkiye’de satılan en yeni ve en güçlü telefonu Mate 40 Pro ofisimizde.

Pro+ modelini bir kenara koyarsak şu anda Huawei’nin ürettiği en iyi telefon olan Mate 40 Pro, sunduğu özellikler ile adeta dört dörtlük bir telefon haline gelmiş. Daha önceki modellerinde bulunan eksiklerini tamamlayan telefonda önemli artıların mevcut olduğunu belirtelim.

9.1 mm inceliğinde ve 212 gram ağırlığında olan telefon, kıvrımlı ekran ve düzgün ağırlık dağılımı sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. 6,76 inç boyutunda ve 18,5:9 ekran oranı sunan OLED ve kıvrımlı ekranı, Mate 30 Pro’ya göre daha azaltılmış ve tek elde dahi kullanılabilir hale getirilmiş. Ekranda HDR10 desteği ve 90 Hz tazeleme hızı da mevcut özelliklerinden.

Gücünü Huawei’nin en yeni Kirin 9000 işlemcisinden alan Mate 40 Pro hem performans hem de verimlilikte fazlasıyla dikkat çekmekte. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ise oldukça yeterli. Ancak Kirin 9000 işlemcisinin sunacağı performansı ve detayları da gelecek olan inceleme videosunda sizlerle paylaşacağız. Testler, oyunlar ve dahası incelememizde.

Kamerada lider konumda!

50 MP ana kamerasının yanı sıra 20 MP ultra geniş sine kamera, 12 MP telefoto ve lazer lens kullanan cihaz, fotoğraf ve video konusunda da en iyisi olmayı başarmış. 13 MP ön kamerası da fazlasıyla yeterli ve dikkat çekici çekimler sunmakta. Bu kameranın detaylarını da ilerleyen günlerde gelecek inceleme ile detaylı olarak paylaşacağız.

4400 mAh bataryası 66 Watt hızlı şarj ile kolayca şarj olabilirken 50 Watt da kablosuz şarj desteği sunuyor. Ayrıca App Gallery’e gelen yeni uygulamalar ile dilediğiniz uygulamayı bulabilir, arama ve harita ihtiyacınızı da Petal Search ve Petal Maps ile çözebiliyorsunuz.

13.999 TL fiyatla satışa sunulan Huawei Mate 40 Pro modelinin detayları ve ön değerlendirmesini sizlere sunduk. Sorularınızı da yorumlar bölümünden bizlere aktarmayı unutmayın. İyi seyirler…