Teknoloji
12 Tem 2021 13:45 Son Güncelleme: 12 Tem 2021 13:55

Huawei FreeBuds 4 incelemesi

Huawei popüler ürün ailesinden olan FreeBuds’ı da yenilikler ile geliştirilmeye devam ediyor. Performansıyla dikkat çeken FreeBuds Pro ve FreeBuds Studio ardından, FreeBuds modelini de güncelleyen Huawei, dikkat çekici özellikler kazandırmayı başarmış gönrünüyor. Detaylar videomuzda!

Huawei FreeBuds 4 Tasarım Özellikleri

FreeBuds 3’e fazlasıyla benziyor ancak yeni model daha kompakt yapıda karşılıyor. 38 gram ağırlığındaki şarj kutusu 58 mm çapa sahip. Yani bir önceki nesle göre daha küçük ve daha hafif yapıda üretilmiş. Kulaklıklar ise 41,4 mm uzunluğunda ve 4,1 gram gibi oldukça hafif formda. 

Kişiye Özel Gürültü Engelleme

FreeBuds 4’te bu yapay zekaya devredilerek kulak yapınıza en uygun hale kendisi otomatik olarak geliyor. Bu sayede herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek kalmadan  sadece Genel ve Sıcak adındaki iki gürültü engelleme sistemi arasında seçim yapabilirsiniz. Genel tam bir gürültü engelleme yaparken Sıcak ise ofis ve ev gibi daha sahin ortamlardaki klima, fan sesi gibi sesleri absorbe edebiliyor. Maksimum seviyede 25 dB’e kadar sesleri kesebiliyor.

Kullanım ve Batarya Değerleri

Kablosuz kulaklıkların önemli aşamalarından biri de batarya ömrü. FreeBuds 4 kutu dahil maksimum 22 saate varan toplam oynatma süresi sağlıyor.,ANC(Aktif Gürültü Engelleme) açık olarak 14 saate varan süre sağlıyor. Tam dolu kulaklıklar ise 4 saate varan kullanım sunuyor. Hızlı şarj desteği sayesinde ise 15 dakikalık şarj ile 2,5 saate varan kullanım sağlıyor.

Diğer tüm detaylar videomuzda!

İyi Seyirler...