Gündem
27 Şub 2023 20:12 Son Güncelleme: 27 Şub 2023 20:23

Homeopati Derneği'nden depremzedelere yardım eli

Homeopati Derneği, depremzede vatandaşlar için ücretsiz bir destek hattı oluşturulduğunu açıkladı.

Homeopati Derneği, yaptığı açıklama ile depremden etkilenen kişiler için ücretsiz "Deprem sonrası Homeopatik Destek Hattı'nı başlattıklarını duyurdu.

Depremzede vatandaşlar,  6 ay boyunca psikolojik ve fiziksel şikayetleri ile ilgili olarak saat 10:00-18:00 arası destek hattını arayabilecekler. 

Homeopati Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Sevgili dostlar, 

Deprem sonrası yaşanan zorlu süreçte Homeopati Derneği olarak sizlere destek olmak amacıyla ‘’Deprem sonrası Homeopatik Destek Hattı’’nı hayata geçirdik. 
Hattımız aracılığıyla, depremzedelerimiz ücretsiz homeopatik danışmanlık alarak psikolojik, fiziksel ve diğer şikayetleri ile ilgili yardım alabilecekler. Stres, anksiyete, uykusuzluk, yaralanma, ağrı gibi birçok semptomu doğal ve yan etkisiz şekilde iyileştirmek için homeopatik remedileri kullanabilecekler.  
Deprem sonrası Homeopatik Destek Hattımız başlangıçta 6 ay boyunca aktif olacak ve  10:00-18:00 arasında hizmet verecektir. Hattımızda görev yapan homeopatlarımız,  görüntülü görüşme yaparak depremzedelere destek sağlamaktadır.   
Amacımız, depremden etkilenen mümkün olan en fazla kişinin bu destek hattından faydalanmasını sağlamaktır. Bu nedenle, siz de bu hizmetten faydalanmak isterseniz veya haberdar etmek istediğiniz birileri varsa lütfen bu duyuruyu paylaşarak destek olunuz. 

Saygılarımızla 

HOMEOPATİ DERNEĞİ "