Gündem
14 Mar 2013 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

HINCAL ULUÇ: G.SARAY ÇEYREK FİNALE ÇIKTIĞINA PİŞMAN OLACAK!

Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Schalke ile oynadığı mücadeleye ilişkin yorumlarda bulundu.

Kamuoyunda Galatasaraylılığı ile bilinen tecrübeli gazeteci ve futbol yorumcusu Hıncan Uluç, Galatasaray'ın forvetleri Burak Yılmaz, Didier Drogba ve Umut Bulut'la ilgili olarak; "3'ünü toplasan 1 Sow etmez" diyerek eleştiride bulunmuştu. Drogba'yı ağır ifadelerle sert bir şekilde eleştiren Hıncal Uluç, bugün yayınlanan açıklamalarında ise G.Saray'ın forvetlerinin Schalke 04 maçındaki performanslarından ötürü kutladı.

Selçuk İnan'ın sürekli geriye oynadığını ifade eden Uluç, Galatasaray'ın bundan sonraki tura çıktığına 'pişman' olacağını söyledi. Hıncal Uluç'un Sabah gazetesine yaptığı söz konusu açıklamasının tamamı şöyle;

"SELÇUK'UN GIRTLAĞINI SIKMAK İSTEDİM"

"Takım futbolu adına aklımda kalan her şey Schalke'de. Galatasaray'ın aklımda kalan şeyi bireysel başarıları. Başta Muslera ve de bugüne kadar 'Koşmuyor bunlar hoşaf' diye eleştirdiğim Sneijder ve Drogba özellikle birinci yarıda basmadık yer bırakmadılar. Maçtan sonra isim vermedi ama Fatih Terim de aynı şeyi söyledi: 'Bir takım arkadaşlarımıza koşmanın önemini anlattık.' Keşke Fatih hocam koşmak kadar hızlı hücuma çıkmanın önemini de anlatsaydı. Yani Selçuk'un o akşam ben gırtlağını sıkmak istedim ya! O kadar öfkelendim TV başında. Yani sen bu kadar yetenekli bir oyun kurucu olarak bu kadar geriye nasıl oynarsın, ne hakkın var! Galatasaray'ın kaptanı Selçuk, Schalke'nin casusu gibiydi! Bakıyorum gazetelerde 7-8 vermişler! Selçuk, geriye oynuyor ve asist yapacağım, gol pası vereceğim diye de top kaptırıp kontratak yememize neden oluyor. Galatasaray turu kaybetseydi bir numaralı sorumlu kaptanıydı. Bundan vazgeçilmesi şart.

"GALATASARAY'IN TUR ATLAMASI BİR MUCİZEDİR"
2. yarıdaki görüntüyle Galatasaray'ın tur atlaması bir mucizedir. 1- Muslera mucizesidir. 2- Schalke'nin beceriksizliği mucizesidir. Zaferimize sevinelim, zaferimizin kıymetini bilelim ama zaaflarımızı ve yanlışlarımızı da görelim çünkü bundan sonra gelecekler Schalke değil. Adamı öyle bir döverler ki çeyrek finale geldiğine pişman olursun."