Gündem
13 Oca 2011 08:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

HEM KORSANA KARŞI HEM KORSAN YAYIN ALAN ÜNLÜLER! BU İSİMLERE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Her platformda ‘Korsana hayır' sloganları atan ünlülerden bazılarının korsan DVD aldıkları ortaya çıktı.

Kimi bir kez korsan film izlediğini kimi de bunu hep yaptığını itiraf etti.

NEJAT İŞLER- BERRAK TÜZÜNATAÇ: İki ünlü oyuncu ve sevgili geçtiğimiz aylarda bir korsan DVD satıcısının önünde görüldü. Quentin Tarantino'nun 'Soysuzlar Çetesi' filmini alan çift filmi sinemada izlemek yerine 'korsanını' tercih etti. Nejat İşler satıcıya 3 lira ödedikten sonra soruları yanıtsız bırakarak gözlerden kayboldu.

ŞEBNEM BOZOKLU: Sevilen oyuncu henüz vizyona girmeyen 'Black Swan'ı izlediğini Twitter'dan açıklayınca takipçilerinin oklarına hedef oldu. Bir oyuncu olarak korsan DVD izlemesine anlam veremeyen biri "Sen ne ge... kadınsın. Sanatçıyım diyorsun, korsan film izliyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Yüzüm yok!

UMUT OĞUZ: Adanalı dizisinde canlandırdığı karakterle bir anda Türkiye'nin aranılan oyuncuları arasına katılan Umut Oğuz samimi bin itirafta bulundu. Oğuz; "Rolüm bana biraz pahalıya patladı. Çünkü artık hiçbir şe-| yin korsanım, sahtesini alamıyorum. Ne yalan söyleyeyim eskiden korsan DVD alırdım. Dizideki rolümden dolayı şimdi korsan DVD almam mümkün değil. Yüzüm yok. Bir yakalanırsam yanarım" diye konuştu.

Tezgah başında görüntülendi

ALİ POYRAZOĞLU: Usta sanatçıyı Nişantaşı'nda korsan film tezgâhının başında görenler gözlerine inanamadı. Korsan DVD'lerden film beğenen Poyrazoğlu, fotoğrafının çekildiğini görünce rahatsız oldu. Poyrazoğlu seçtiği filmlerin parasını ödeyip hızlı adımlarla uzaklaştı. Sanatçı ertesi gün yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Türkiye korsan cenneti. O tezgâh da 15 senedir orada. Şunu da belirteyim, şimdiye kadar hiç korsan CD almadım diyemem. Çünkü piyasaya çıkmamış birçok yapım var, o filmlerin korsanını aldığım oldu. Ama orijinali dururken korsana bakmam. 8 liraya yasalı satılıyor, niye korsan alayım?"

Aynı dükkandan alıyorlar

ŞAHAN GÖKBAKAR-NURİ BİLGE CEYLAN: Recep İvedik filmiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar ve Cannes Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Nuri Bilge Ceylan, Beşiktaş'taki bir korsan DVD satıcısının en iyi müşterileri çıktı. Bunu da tesadüfen o dükkâna giden bir gazeteci ortaya çıkardı. Satıcı şu yorumu yaptı; "Valla benim en sağlam müşterilerim, Şahan Gökbakar ve Nuri Bilge Ceylan. Hiç de çekinmiyorlar. Asıl onlar kendi korsanlarını alıyor."

Batuhan ÖZKARDEŞLER- BUGÜN