Politika
12 Kas 2022 23:45 Son Güncelleme: 12 Kas 2022 23:49

HDP'den Selahattin Demirtaş'a geçmiş olsun mesajı

HDP'den, Selahattin Demirtaş'a geçmiş olsun mesajı: "Kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz."

HDP, eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda, "Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş, rahatsızlanan anne ve babasını görmesi için dün akşam Diyarbakır’a getirilmiş ve kendileriyle hastanede görüşmüştür. Demirtaş ve ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz" denildi.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ani rahatsızlıklar geçiren annesi Sadiye Demirtaş ve babası Tahir Demirtaş ile görüşmek için 12 Kasım sabaha karşı Edirne Cezaevi'nden Diyarbakır'a götürüldü.

Demirtaş’ın annesi ve babası Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tahir Demirtaş ilk müdahalesinin ardından yoğun bakıma alınırken Sadiye Demirtaş ise yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu edildi.  

HDP, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Demirtaş için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda, "Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş, rahatsızlanan anne ve babasını görmesi için dün akşam Diyarbakır’a getirilmiş ve kendileriyle hastanede görüşmüştür. Demirtaş ve ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.