Televizyon
02 Ara 2014 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Hazal Kaya yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

Acemi Cadı, Genco, Sıla, Aşk-ı Memnu, Behzat Ç ve Adını Feriha Koydum gibi dizileri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Hazal Kaya, yeni bir dizi ile ekrana dönmek üzere.

'Ezel',  'Uçurum', '20 Dakika...' gibi dizilerin senaryolarında imzası olan Kerem-Pınar Bulut Deren ile sohbet eden Milliyet yazarı Sina Koloğlu,  "Arnavutköy yokuş üstü, İstanbul'un karmaşasında değilmişsin gibi hissettiren bir sokakta, her üç katında ayrı bir ekibin çalıştığı yazarlar evi"nde  Hazal Kaya'nın rol alacağı yeni dizinin ayrıntılarını yazdı.

İşte Hazal Kaya'nın yeni dizisiniden ayrıntılar:

HAZAL KAYA'DAN MAĞAZA DİZİSİ

"Bu bir department store" hikayesi dediler. Tam Türkçe karşılığı yok, Dizinin adının 'Maral' olacağını söylediler. Batıda da örnekleri var: 'Mr.Selfridge'...

Londra'daki Selfridge mağazaları ve onun sahibinin hikayesi...

Bizde hemen aklıma Vakko geldi nedense!

DİZİNİN İSMİ MARAL OLACAK

Bir ünlü mağaza ve orada yükselmeye çalışan bir genç kız. Patron sosyete tabii ki...

İdareci olan Hazal Kaya ise orta sınıftan gelen bir genç kızımız, ailenin bir de yurt dışında okuyan yakışıklı oğulları var. Sanırım Hazal'a yeşillenecek...

ÇAĞATAY ULUSOY DA VAR...

"Çok istiyorsanız, hayalleriniz gerçekleşir" mesajı taşıyor dizi...

Hazal yani 'Maral' bir yanda yükselirken; öte yanda, aşkını bu mağazanın çikolata bölümünde çalışan Çağatay Ulusoy'a kaptırıyor. Dizi TV8'de, büyük olasılık şubat ayında başlayacak.