Magazin
23 Tem 2023 16:04 Son Güncelleme: 23 Tem 2023 16:09

Hayatını kabusa çevirdi! Ünlü oyuncu Cemre Baysel'e kan donduran mesajlar!

Oyuncu Cemre Baysel'i geçtiğimiz günlerde cep telefonundan tanımadığı bir numara aradı. Yurt dışına ait gibi görünen numarayı açmayan oyuncuya, kendisine aşık olduğunu belirten mesajlar gelmeye başladı. Baysel, numarayı engellese de farklı numaralardan aranmaya devam etti. Kimlik bilgilerini ve adreslerini ele geçiren bu kişi, "Benimle buluşmazsan aileni öldüreceğim" diyerek tehdit etti.

Ünlü oyuncu Cemre Baysel, kendisini kaçıracağını söyleyerek hayatını kabusa çeviren takıntılı hayranını şikayet etti. Ünlü oyuncu, 'Tüm kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Adresimi, kimlik numaramı ve ailemle ilgili her şeyi biliyor. Onunla istediği zaman buluşmazsam Ailemi öldüreceğini söylüyor. Yardım edin' dedi.

Ünlü oyuncu Cemre Baysel'i geçtiğimiz günlerde cep telefonundan tanımadığı bir numara aradı. Yurt dışına ait gibi görünen numarayı açmayan genç kadına bu kez aynı numaradan mesajlar gelmeyi başladı.

Kendisine aşık olduğunu ve buluşmak istediğini belirten şekilde mesajlar atan numarayı engelleyen genç oyuncu, farklı numaralardan aranmaya ve benzer mesajlar almaya devam etti.

Sabah'ın haberine göre; mesajları önemsemeyen genç kadın, numaraları engellemeye başladığında ise şahıs tarafından kişisel bilgilerinin yer aldığı bir başka mesaj daha geldi.

İddiaya göre şahıs, Baysel'in ve ailesinin kimlik bilgilerini adreslerini ve şahsi tüm bilgilerini ele geçirmişti. Büyük bir şok yaşayan genç kadın, aldığı bir mesajdan kısa bir süre sonra başka bir numaradan yine arandı. Şahıs, genç kadınla buluşmak istiyor ve bulaşmadığı takdirde kendisini kaçıracağını söylüyordu.

Dehşete kapılan güzel oyuncu, mesajları engelleyerek takıntılı hayranından kurtulmaya çalışırken, ailesinin adres bilgileri paylaşılarak, 'Benimle buluşmazsan bütün aileni öldüreceğim' şeklinde bir mesajla daha karşı karşıya kaldı.

Yine aynı numara, 'Cevap ver evine geleceğim' diyerek oyuncuyu tehdit etmeye başladı. Ne yapacağını bilemeyen Cemre Baysel, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Genç kadın kendisinin ve ailesinin kimliği belirlenemeyen bu şahsı tarafından tehdit edildiğini, huzurunun kaçtığını, şahsın aradığı yabancı numaranın yurt dışına kayıtlı olduğunu ve kullanıcının tespit edilerek cezalandırılmasını talep etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.