Gündem
12 Oca 2011 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

"HAYAL MAHSULÜ SENARYOLAR!" ENGİN ARDIÇ'IN İDDİALARINA ZAFER MUTLU'DAN CEVAP VAR!

Sabah yazarı Engin Ardıç'ın iddiaları Vatan Gazetesi sahibi Zafer Mutlu'nun tepkisine yol açtı..

Başta Sabah yazarı Engin Ardıç olmak üzere AKP’ye yakınlığıyla tanınan gazetecilerin "Doğan Holding’in eski CEO’su Nebil İlseven’i Zafer Mutlu CHP’ye il başkanı seçtirdi" iddialarına Zafer Mutlu’dan bir açıklama geldi..

İşte o açıklama:

CHP’ de kurultay sonrası yapılan yönetim değişikleriyle ilgili olarak basında yer alan kimi değerlendirmelerde adımın tamamıyla hayal mahsulü senaryolar içerisinde kullanıldığını üzülerek görüyorum.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ne Genel Başkan seçildikten sonra ne Kurultay sonrası baş başa bir görüşme yaptım, ne de telefonla konuştum. Birlikte çalıştığım gazeteci arkadaşlarımla iki kez ziyaretine gittim. Bu görüşmeler gazetecilik çerçevesinde gerçekleşmiş ve doğal olarak hiç bir şekilde CHP’nin iç işleyişi ve olası yönetim değişiklikleri gündeme gelmemiştir.

Hal böyleyken uzun zamandır görmediğim Sayın Erdoğan Toprak’ın Genel Başkan Yardımcısı olmasında, Sayın Nebil İlseven’in CHP İstanbul İl Başkanı olmasında bırakın katkım olmasını önceden haberim bile olmamıştır.

Bu açıklamayı, konuyla ilgilenenleri bilgilendirmenin yanı sıra bu tür bir rolün bana biçilmesinin CHP’ye ve Sayın Genel Başkanı’na haksızlık olduğu için yapıyorum.

Saygılarımla

Zafer MUTLU


Doğan Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi