Teknoloji
05 Şub 2021 11:46 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 11:51

Hava temizleme cihazları ne işe yarar?

Hava temizleme cihazları son bir yıldır içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde fazlasıyla önem kazanan cihazlar konumuna geldi. Peki bu cihazlar nedir? Ne işe yarar? Gerçekten gerekli mi? Cevabını videomuzda veriyoruz.

Hava temizleme cihazları günümüz pandemi dünyasında önemi artan ürünlerden biri konumunda yer alıyor. Ancak, aslına bakarsanız bu cihazlar sadece bugünlerde değil, özellikle metropollerde olması gereken ürünlerden biri.

Temel olarak adından da anlaşılabileceği gibi havayı temizleyerek size evinizde ya da ofisinizde kaliteli bir hava oluşturuyor. Aktif karbon filtresi ve HEPA filtresi gibi farklı filtreleri içeren bu cihazlar bakteri ve birçok partiküllerin %99’unu hatta daha fazlasını bile filtreleyerek temiz hava solumanızı sağlıyor.

Bazı modellerde ısıtma ve soğutma gibi özellikler yer bulunan cihazlarda, nemlendirme işlevi gören modeller de mevcut seçeneklerden. Sigara, duman gibi başlıca kötü hava durumlarında işe yarayan bu modeller, sağlığınız açısından önemli bir seviyede olduğunun da altını çizelim. Yatak odasında kullanılması halinde uyku kalitenizde bile ciddi oranda değişim olduğunu gözlemleyeceksiniz.

MediaMarkt Türkiye desteği ile hazırlanan videomuzda detayları inceleyebilirsiniz..

İyi seyirler…