Magazin
28 Ağu 2013 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

HANGİ ÜNLÜ YÖNETMENİN BABASI TOMBALACILIK YAPIYOR?

Ödüllü yönetmenin babası, Güngören'de yaşıyor; kahvehanelerde tombalacılık yaparak geçimini sağlıyor!

Ödüllü yönetmenin 71 yaşındaki babası Mehmet Demirkubuz, Güngören'de yaşıyor; kahvehanelerde tombalacılık yaparak geçimini sağlıyor!

Zeki Demirkubuz'un Güngören Köyiçi'nde ikamet eden babası Mehmet Demirkubuz'u, Sabah muhabiri görüntüledi. Böbrek yetmezliği nedeniyle zaman zaman diyalize giren baba Demirkubuz geçimini; 5 liraya kahvelerde tombala çektirerek sağlıyor. Neden bu işi yaptığını ise şöyle açıklıyor: "Geçim derdi… Yoksa kim ister tombalacılık yapmayı. 25 senedir bu işi yapıyorum."

ÜÇ-BEŞ KURUŞ BIRAKIR

Güngören'de iki oğlu ile beraber kirada oturduğunu belirten Mehmet Bey, oğlu Zeki Demirkubuz'la ilgili olarak da şunları söyledi: "Zeki hiç ilgilenmiyor diyemem. Ayda bir gelir; üç-beş kuruş bırakır, gider. Cihangir'de 3 tane dairesi var. Beni yanına almak istedi ama ben Güngören'den ayrılmak istemedim. Burada bir daire alsa rahatça otururum ama o da olmadı işte. Alacağını söylüyor ama bir türlü almadı."

GÜNLÜK GELİRİM 50 LİRAYI BULMUYOR

İki oğluyla birlikte kirada yaşayan Mehmet Demirkubuz; tombala işine sonradan girdiğini söylüyor. Bir zamanlar maddi durumunun çok iyi olduğunu ve o dönem halı tüccarlığı yaptığını anlatan Mehmet Demirkubuz; 5 liraya tombala çektiriyor ve "Bu işte günlük gelirim 50 lirayı bile bulmuyor" diyor.