Gündem
23 Kas 2010 17:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

HANGİ ÜNLÜ MANKEN POLİSE DÖRT SAAT İFADE VERDİ?

Ünlü manken ve oyuncu, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde dört saat boyunca ifade verdi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne avukatı ile birlikte gelen manken Aysun Kayacı, yaklaşık 4 saat emniyette kaldı.

Çıkışta gazetecileri gören Kayacı,görüntülenmemek için emniyet binasına girmek istedi. Ancak daha sonra emniyet binasına giren Kayacı, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemedi. Kayacı, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında "Bir konuda bilgime başvuruldu" diye konuştu.

Adnan Kahveci ve Recep Yazıcıoğlu adına Kültür Platformu oluşturarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan K.Öztürk ve adamlarına yönelik soruşturma kapsamında manken Aysun Kayacı’nın da ifadesi alındı. İddaya göre Kayacı’nın kendisini polis başmüfettişi olarak tanıtan Öztürk’ten sorun yaşadığı babasının televizyon programlarına çıkmasının önüne geçmesini istemiş. Aysun Kayacı’nın çete elebaşı K. Öztürk’le yaptığı telefon konuşmalarının dinlemeye takıldığı belirtildi.

Soruşturma dosyasına giren dinleme üzerine Aysun Kayacı, bilgisine başvurulmak üzere Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne çağrıldı. Aysun Kayacı, emniyetten ayrılırken, "Hangi konuda ifade verdiniz?", "Neden buradasınız?" şeklindeki sorulara "Burada durup piknik yapacak halimiz yok, bir konuda bilgime başvuruldu" dedi.

ETİKETLER
#aysun kayacı