Televizyon
07 Eki 2010 20:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

HANGİ OLAY MEHMET ALİ BİRAND'I CANLI YAYINDA ÇILDIRTTI?(VİDEO)

Kanal D Ana Haber, bu akşam kendi anchorman'i Mehmet Ali Birand'ın isyanına sahne oldu.

Hanefi Avcı soruşturması kapsamında ’mağdur’ olarak savcılığa ifade veren Birand "Bu bir ayıptır, tek kelimeyle kepazeliktir" dedi.

Hanefi Avcı’nın evinde bulunan gizli dinleme kayıtları arasında ünlü anchorman Mehmet Ali Birand’ın da bazı görüşmelerinin olması ’telekulak’ tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. 28 Şubat döneminde yapılan gizli dinlemeler Birand’ın özel hayatını da kapsayacak şekilde geniş tutulmuş. Bugün savcılığın daveti üzerine ’mağdur’ sıfatıyla ifade veren Birand, Kanal D Ana Haber’de adeta isyan etti.

Savcılığa şikayetçi olmayacağını söylediğini belirten Birand, maruz kaldığı telekulak uygulamasına canlı yayında sert tepki gösterdi. Usta gazeteci, ’artık bu gizli dinlemelere bir çare bulmanın zamanı gelmedi mi?’ diye sordu.

"Şikayetçi olmadım ama söylemeden geçemeyeceğim bir şey. Bu dinlemeler insada özeline tecavüz duygusu yaşatıyor. Polis artık gereksiz ve yasadışı dinlemelerden vazgeçmek zorundadir. Bu topluma biraz olsun saygısı varsa kendine çeki düzen verir. Artık yetmez mi? Bu bir ayıptır, tek kelimeyle kepazeliktir. Bir lekedir."

MEHMET ALİ BİRAND ÇILDIRDI-VİDEO