Televizyon
25 Nis 2013 20:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

HANGİ HABER KANALLARI KANDİL SINAVINDA SINIFTA KALDI?

PKK'nın geri çekilme açıklaması haber kanallarının kafasını çok karıştırdı. Bazıları geri çekilme tarihini 8 Mayıs olarak geçti bazıları 5 Mayıs...

PKK'nın "geri çekiliyoruz" kararını açıkladığı basın toplantısı dünya ve Türk medyasında gözleri Kandil'e çevirdi. Yüzlerce gazeteci hayli zorlu bir yolculuk sonrasında açıklamanın yapılacağı noktaya ulaştı ve haber merkezlerine olan biteni aktarmaya çalıştı.

HABER KANALLARINDA GERİ ÇEKİLME TARİHİ KARMAŞASI

Gazetecilerin basın toplantısına cep telefonları ve canlı yayın araçlarıyla katılmasına izin verilmeyince bilgi akışında tam bir karmaşa yaşandı. Murat Karayılan'ın PKK yönetimi adına açıkladığı "geri çekiliyoruz" kararının tarihi haber kanallarının kafasını allak bullak etti. Bazı kanallar PKK'nın 5 Mayıs'ta çekileceğini son dakika olarak duyururken bazı kanallar da çekilme tarihini 8 Mayıs olarak duyurdu.

CNN TÜRK, NTV, 24, A HABER VE TGRT HABER KANDİL SINAVINI GEÇTİ!

Karayılan'ın açıklamasının video kaydı da haber merkezlerine ulaşmaya başlayınca açıklamada ilan edilen tarihin 8 Mayıs olduğu kesin bir şekilde anlaşıldı. Haber kanalları son dakika bantlarını 8 Mayıs olarak revize ederken CNN Turk, NTV, TGRT Haber, 24 ve A Haber günün kazananı oldu.

STV, HABERTÜRK VE BUGÜN TV ÇEKİLMEYİ 3 GÜN ERKENE ALDI!

Haber kanallarının Kandil sınavında CNN Turk, NTV, TGRT Haber ve A Haber geri çekilme kararının tarihini 8 Mayıs olarak duyururken Samanyolu Haber, Bugün TV ve Habertürk 5 Mayıs tarihini geçti.

PKK'nın açıklamasının detayları kesinlik kazananınca Samanyolu Haber, Bugün TV ve Habertürk alt yazılarını değiştiler