Televizyon
21 Eyl 2013 18:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

HANGİ EKRAN YÜZÜ KANAL 7'NİN YENİ YAYIN DÖNEMİNDE EKRANDA OLACAK?

Kanal 7, yeni yayın döneminde birçok yeni programı görücüye çıkarırken, fenomen programlar da ekrana dönüyor.

Yepyeni projelerle yeni yayın dönemine girmeye hazırlanan Kanal 7, yenilenen haber stüdyosu, sevilen isimlerin sunacağı programlarıyla izleyicinin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Eğlence, haber, yaşam ve tartışma kategorilerinde iddialı programlarla yeni yayın dönemine girecek olan Kanal 7, dünya ve Türk sinemasının seçkin filmleriyle sinemaseverlerin öncelikli tercihleri arasında olacak.

İşte yenilenen Kanal 7’nin muhteşem sürprizleri;

Doğa Bekleriz Kanal 7 ile ekranlara dönüyor
Ekranların sevilen yüzü, sempatik sunucu, başarılı oyuncu Doğa Bekleriz, ‘Doğa’yla Haydi Bakalım’ programı ile hafta içi gün ortasında izleyici karşısına çıkacak. Türkiye’yi adım adım gezecek olan Doğa Bekleriz, evlere konuk olup yöresel lezzetleri ekrana taşıyacak. Doğa Bekleriz, ev sahipleriyle mutfağa girip, hoş sohbetler eşliğinde yöresel yemeklerin hazırlanmasına yardım edecek.

Alışılmışın dışında bir gezi programı
Sevilen türkücü Kürşat, Türkiye’yi il il dolaşarak geçmişten günümüze taşınmış türküleri, manileri, örf ve adetleri ‘Gündüz Gece’ ile ekrana taşıyacak. Köylerinde hasat yapan köylülere türküleriyle eşlik edecek olan Kürşat, hoş sohbetlerle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Gündüz Gece her hafta sonu 19.00’da izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye Kanal 7 ile ‘Oradan Oraya’ koşuyor
Yıllardır yaptığı haberlerle izleyicinin dikkatini çeken, gerçekleştirdiği sokak röportajları tıklanma rekorları kıran Esra Ketenci Çelebioğlu, ‘Oradan Oraya’ koşuyor. Çelebioğlu, Türkiye’yi karış karış gezip ilginç görüntüler, komik anılar toplayarak izleyenlere haberci gözünden Türkiye’nin renklerini aktaracak. Edirne’den Kars’a Türkiye’nin dört bir yanından renkli insan manzaraları, yöresel lezzetler, yeni keşiflerle dolu program hafta içi her gün 17.10’da ekranlarda olacak.

Yaşama alanlarına sağlıklı dokunuşlar ‘Yeşil Bisiklet’te
Limonun sadece salatalara tat katan bir sebze olmadığını belirten Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı, ‘Yeşil Bisiklet’ ile sokak sokak dolaşarak evlere konuk olacak. Erkan Şamcı, günlük hayatta kullanılan mekânlara renk katacak, balkon ve pencere önleri bitkilerle süsleyecek. Şamcı, her programda bir evin kapısını çalarak, ev sakinlerinin yaşama alanlarına sağlıklı dokunuşlarda bulunacak. Yeşil Bisiklet, her Cumartesi 15:00’da Kanal 7 ekranlarında yerini alacak.

‘Yörünge’ye girmiş hayatlar bu programda...
Başarılı Gazeteci Seyfullah Türksoy, yepyeni bir programla izleyici karşısına çıkıyor.  Hindistan’dan Japonya’ya insan manzaraları, İslamiyet’i seçen hayatlar,  ilgi çekici haberler, duygu yüklü hikâyeler ‘Yörünge’ ile ekrana taşınacak. İlginç röportajlar, gün yüzüne çıkmayı bekleyen gerçekler, farklı yaşam biçimleri her Pazar Yörünge’de izleyiciyle buluşacak.

Çok para ödemeden şık giyinmenin yolları ‘Giy Yakıştır’da
Çok para harcamadan güzel giyinmek isteyen hanımların ilgiyle izleyeceği ‘Giy Yakıştır’da Fatma Kocacık, alış-verişin nabzı olan mekânlarda kendisine yarışmacı bulacak. Yarışmacılar sunucu tarafından ayrılan bütçe ve sürede kendilerine en çok yakışan kıyafetleri bulup, her bölümde değişecek halk jürisinden puan toplamaya çalışacak. Programda ayrıca Fatma Kocacık semt pazarlarını dolaşarak ucuza şık giyinmenin yöntemlerini izleyiciye aktaracak. Giy Yakıştır her Cuma Kanal 7 ekranlarında olacak.

Dizi ‘Hayat Dediğin’…
Kimi zaman hayatın sillesini yemiş bir adam, kimi zaman tüm zorluklara göğüs geren bir kadın, kimi zaman minicik omuzlarına dağlar yüklenen bir çocuktan çıkar ibret hikâyeleri…

Kanal 7 yeni yayın döneminde ekrana getireceği “Hayat Dediğin” adlı kısa film kuşağı ile izleyenleri ekrana bağlayacak. Olaylara ve insanlara bakış açınızı yeniden sorgulamanıza kapı aralayacak kısa ama hayat kadar uzun dersleriyle “Hayat Dediğin” hafta için her gün 18.30’da Kanal 7’de.

SİNEMA KEYFİ KANAL 7’DE
Kanal 7 ekranlarında yeni yayın döneminde tam bir sinema şöleni yaşanıyor. Dünya sinemasının seçkin örnekleri yeni dönemde Kanal 7 ekranlarında olacak. Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter serisi ve gişe rekorları kırmış dünya sinemasının seçkin örnekleri, Türk sinemasının klasikleşmiş eserleri Kanal 7 izleyenlerini bekliyor.

YENİ DÖNEMİN ÖZLENEN İSİMLERİ
Kanal 7 yeni yayın döneminde sevilen ve özlenen programlarını da izleyici karşısına çıkarıyor.
Yeni yayın döneminde Mustafa Karataş Muhabbet Kapısı, Ömer Döngeloğlu Önden Gidenler; Necmettin Nursaçan Gökçen Şahin ile Nursaçan’la Sohbetler ve Muhsin Bay’ın eşliğinde Cuma Sohbetleri ile dini konularda merak edilenleri izleyiciye aktarırken, İslam tarihinden bilinmeyenleri gün yüzüne çıkaracak.  Ekranların sevilen aile programı Dr. Feridun Kunak Show, sağlık önerileri ve herkesin kolayca uygulayabileceği reçeteleri ile ekrandaki yerini alacak. Osman Yıldırım’ın sunduğu Gezebilsem programı, Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, gündemin önemli maddelerini uzman konuklar eşliğinde İskele Sancak ve Başkent Kulisi’nde masaya yatıracak.
 
Kanal 7 haber bültenleri, yenilenen haber stüdyoları ve güçlü haber kadrosuyla gündemi ekrana taşıyacak. Tümer Doğru Kanal 7 Haber Saati, Hülya Seloni Kanal 7 Ana Haber, Mehmet Derindağ Hafta Sonu Haberleri ile günün içerisinden gelişmeleri izleyiciye yansıtırken hafta içi Banu Tavioğlu ve hafta sonu Cemalettin Tül’ün sunumuyla Kanal 7 Sabah Haberleri ile izleyiciyi yeni güne hazırlayacak. Usta gazeteci Fehmi Koru Kanal 7 Haber Saati’nde gündemi yorumlamaya devam edecek.