Gündem
25 Ağu 2013 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

HANGİ DİZİYE HANGİ İSİMLER KATILDI?

Geçen sezondan devam eden diziler kadrolarına kattıkları yeni oyuncularla güçlendi..

Yeni sezonun başlamasıyla birçok iddialı dizi, seyirciyle televizyon ekranında buluşmak için gün saymaya başladı. Seyirciye ilk kez "Merhaba" diyecek dizilerin yanı sıra geçen sezondan devam eden yapımlar kadrolarına kattıkları yeni oyuncularla kaldıkları yerden yola devam edecek.

'Muhteşem Yüzyıl', 'İntikam', 'Yalan Dünya','Arka Sokaklar' ve 'Tatar Ramazan' gibi geçen sezonun ilgiyle takip edilen dizileri, el sıkıştıkları yeni isimlerle oyuncu kadrolarını sağlamlaştırdı.  Koltuklarına oturacak televizyon izleyicileri ise yeni sezonda evlerine konuk olacak dizi oyuncularının nasıl performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

Tükenmişlik sendromu nedeniyle çekimleri yarıda bırakıp Almanya'ya dönen ancak geçen günlerde dört aylık hamile olduğu ortaya çıkan Meryem Uzerli'nin yerine Vahide Gördüm, üçüncü sezonun son bölümünde 'Hürrem Sultan' olarak kamera karşısına geçmişti.

Dördüncü sezona başlayacak dizide performansıyla merak uyandıran Gördüm'den sonra, Aras Bulut İynemli de Muhteşem Yüzyıl'da 'Beyazıt' rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Ayrıca yeni sezonda kadroya katılan Sarp Akkaya 'Atmaca', Tolga Sarıtaş 'Cihangir Sultan' ve Merve Boluğur 'Nurbanu Sultan' rolleriyle projeye renk katacak.
 
İNTİKAM

Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı Kanal D'nin iddialı dizisi 'İntikam' yeni sezona kadrosuna kattığı isimlerle başlayacak. Sözleşme imzalayan oyunculardan Alican Yücesoy 'Ali Sülen', Zeynep Özder 'Aslı Sağlam', Tilbe Saran 'Hale Çelik', Nesrin Kazankaya 'Nurdan Gümüşçü' ve Beyza Şeker 'Dicle' karakterlerini ete kemiğe büründürecek.

YALAN DÜNYA
 
Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Kanal D'nin sevilen sit-com'u 'Yalan Dünya' da sezona iki usta isimle devam etme kararı aldı.
 
Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Kanal D'nin sevilen sit-com'u 'Yalan Dünya' da sezona iki usta isimle devam etme kararı aldı. Başrollerini Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek ve Beyazıt Öztürk gibi isimlerin paylaştığı komedi dizisinde izleyiciler, bir süredir ekrandan uzak kalan Hümeyra'yla Rutkay Aziz'i izleme şansı bulacak.

ARKA SOKAKLAR
 
Kanal D'nin 7 sezondur reytinglere damgasını vurduğu polisiye dizisi 'Arka Sokaklar' yeni kadrosuyla dikkat çekecek. Her yıl kodrusona yeni oyuncuları katarak ekran macerasına başlayan dizi 8'inci sezonuna da iddilalı giriyor. Dizinin yeni bölümlerine Gülcan Arslan, Gizem Soysaldı ve Buse Varol, Rıza Baba'nın (Zafer Ergin) ekibine katılarak yeni maceralara yelken açacak.

Dizide Arslan, tecrübesiz yeni komiser 'Leyla Candaş'ı, Gizem Soysaldı sert yapısıyla dikkat çeken 'Muazzez Kaplan'ı, Varol ise yeni mezun polis memuru olarak kamera karşısına geçecek.

TATAR RAMAZAN

Atv'nin, Bülent İnal, Türkan Yılmaz, Burak Yamantürk ve Umut Karadağ gibi isimlerin rol aldığı iddialı dizisi 'Tatar Ramazan' yeni sezona flaş transferlerle başlayacak.

Diziye, geçen yıl rol aldığı '20 Dakika' dizisi final yapan İlker Aksum'la birlikte Burcu Kara, Özge Özpirinçci ve Haldun Dormen yeni sezonda yeni rolleriyle seyirciyi şaşırtacak.