Televizyon
16 Nis 2012 09:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

HANGİ DİZİ BU GECE EKRANLARA VEDA EDİYOR?

Dizinin bugün ekrana gelecek olan yeni bölümünde hikaye mutlu sonla ekrana veda ediyor.

Özgü Namal ile Ozan Güven’in biraz daha uzatılması için parasız bile oynayabileceklerini dile getirdikleri "Koyu Kırmızı" dizisi bitiyor.

Dizinin bugün ekrana gelecek olan yeni bölümünde dizi mutlu sonla ekrana veda ediyor. Özgü Namal Hanımın Çiftliği dizisinin ardından bir süre dizi çekmeme kararını Ozan Güven’in dizisi için bozmuştu. Ancak Namal, dizi beklenen seyirci ilgisini görmeyince büyük hayal kırıklığı yaşadı.
 
Dizinin finalinde Mahir ile evlenmeye karar veren Ümit, hiç beklemediği büyük bir sürprizle karşılaşır.Cemil’in vurulduğunu öğrenen Ümit, ona aşık olduğunu birkez daha anlar ve Mahir’e bir itirafta bulunur. Mahir’in Ümit’e vereceği cevap ekran başındaki izleyenleri şok edecek. Ümit’in annesi Bedriye hanım, kızının Paris’te olmadığını hatta kaçırıldığını öğrenir.

Kızının Mahir ile evlenmesini engellemek isteyen Bedriye Hanım’ı da hiç beklemediği bir sürpriz beklemektedir. Dizinin final bölümünde yaşanacak olan olaylar ekran başındaki izleyenlerin gözlerini yaşartırken aynı zamanda da gülümsetecek.

Ümit, Mahir ile evlenmekten vazgeçecek mi? Cemil büyük bir aşkla bağlı olduğu Ümit’te kavuşabilecek mi? Ayşe’ye aranan böbrek bulunacak mı? Aşkın çözemeyeceği bir düğüm var mıdır sloganıyla başlayan dizinin final bölümünde tüm düğümler çözülüyor. Koyu Kırmızı, Pazartesi günü unutulmaz finaliyle ekranlara veda ediyor.