Televizyon
30 Eyl 2010 07:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

HANDE YENER'DEN TRT'YE AÇIK ÇAĞRI! "TÜRKİYE'Yİ BİRİNCİ YAPARIM!"

Şarkıcı Hande Yener, Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Yeni albümünün tanıtımı için Michael Show’a konuk olan Yener’e program sırasında Eurovision Şarkı Yarışması'na gitmesi için gelen çok sayıda e-mail geldi. Bunun üzerine sunucu Michael Kuyucu, Yener’i Eurovision'a yakıştırdığını ve yarışmaya katılması gerektiğini söyledi. Yener de Eurovision'a katılmak istediğini ve mutlaka Türkiye’yi birinci yapmak istediğini açıkladı.
Tüm yüreğimle bunu istiyorum

Yener sözlerine şöyle devam etti: "Eurovision'a katılmayı yüreğimden istiyorum. Profesyoneller katılmayı istemiyor. Çünkü Türkiye'deki kariyerlerini düşünüyorlar. 'Neler kaybederim' bunları hesaplıyorlar. Ben katılsam birinci olurum diye düşünüyorum. Bu konu üzerinde negatif düşünmüyorum. İşimi iyi yaparsam en iyisi olacağımı biliyorum."

Benim yerime Manga gitti
İnternette yapılan anketlerde halkın da Eurovision için kendisini seçtiğini söyleyen Yener, "TRT halkın oylamasını baz almıyor. Türkiye’yi temsil etmesi istenen isim bendim. Ama oraya manga gitti. Bu yarışmaya katılmayı gerçekten çok istiyorum. İnşallah TRT’nin de beni istediğini de görürsem gözüm açık gitmeyecek. Tabii ki onların stratejilerini, neye göre değerlendirme yaptıklarını bilemiyorum. Ancak şunun bilinmesini istiyorum , ben tüm haklarımla , tüm enerjimle hazırım. Eminim ki görev gelirse Sinan Akçıl’da harika bir Eurovision şarkısı yapacaktır. İnanılmaz bir show hazırlarım tüm dünyanın dikkatini çeker. Birinciliği alır, Türkiye’ye getiririm.”