Gündem
04 Mayıs 2014 22:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Haluk Levent hapse girecek!

Karşılıksız çekler ve ücretini alıp çıkmadığı konser davalarıyla sık sık gözaltına alınan ve mahkemelik olan sanatçı Haluk Levent bu kez hapse girecek.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Levent işadamı E.K.'ya olan 1 milyon lirayı aşkın borcunu ödemediği gerekçesiyle icralık oldu. Sanatçının İstanbul'daki evine alacaklının avukatı hacze gitti. İddiaya göre haciz memurlarına "Borcumu ödeyeceğim" diyerek bir miktar para veren Levent'in eşyaları "Yediemin" olarak kendisine teslim edildi.

3 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ
Habertürk'ün haberine göre, aradan geçen sürede Haluk Levent borcunu ödemeyince hakkında dava açıldı. İstanbul Anadolu 33. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Levent'e, 3 ay hapis, bin 800 TL adli para cezası verildi. Levent'in benzer suçlardan sabıkalı oluşu nedeniyle cezası ertelenmedi. Mahkeme, Haluk Levent'in yakalanarak cezaevine konulması amacıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir yazı gönderdi.

'GÖZALTINA ALINMAKTAN BIKTIM' DEMİŞTİ
Şarkıcı Haluk Levent, Çanakkale'de şehit aileleri yararına verdiği konser sonrası 2005'te Ankara'da açılan bir davada ifade vermediği için arandığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınmıştı İşlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılan Levent, "Ufak tefek şeyler için gözaltına alınmaktan bıktım" demişti.