Gündem
17 Kas 2022 13:00 Son Güncelleme: 17 Kas 2022 13:23

Halk ekmek fabrikasından şok eden görüntüler! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu açılışını yapmıştı…

Yaklaşık 4 ay önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılışını yaptığı halk ekmek fabrikasının içindeki görüntülere 24 TV ulaştı. İşte “ekmek üretiyor” denilen fabrikanın içinden çekilen ilk görüntüler ise şok etti.

Yaklaşık 4 ay önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu'nun açılışını yaptığı halk ekmek fabrikasının içindeki görüntülere 24 TV ulaştı.

Ekrem İmamoğlu’nun, açılışı yapılan Ahmet İsvan Halk Ekmek fabrikasının kendi alanında Türkiye'nin en büyük tesisi olduğunu söylediği fabrikanın çalışmadığı ortaya çıktı.

24 TV ekibinin gezdiği fabrikada gördükleri manzara izleyenleri şok etti. Hayat belirtisi olmadığı görülen fabrikada ofisler bomboş, imalat ise yok durumda gözüküyor...

"BURADA DA ALGI PATLADI"

Görüntüleri değerlendiren İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, "Elinde ürettikleri ve iletişime dönüştürecek bir malzeme olmadıkları için bunu algı üzerinden yönetmeye çalıştılar ve burada da algı patladı" değerlendirmesinde bulundu.

İşte "ekmek üretiyor" denilen fabrikanın içinden çekilen o görüntüler…