Magazin
10 Tem 2023 12:41 Son Güncelleme: 10 Tem 2023 13:01

Hakan Sabancı ezber bozdu... Hande Erçel ile gitti tek döndü

Yunanistan'da sevgilisi Hande Erçel ile tatil yapan Hakan Sabancı'nın tatilden tek başına dönmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Tatil dönüşlerinde el ele görüntülenen çiftten bu kez birlikte bir poz gelmedi. Hakan Sabancı, bu kez Yunanistan'dan tek başına döndü.

Son dönemin gözde çifti Hande Erçel ile Hakan Sabancı, İtalya'da başlayan tatillerini Yunanistan'da sürdürdü. Ancak bu kez tatil dönüşü alışagelmişin dışında oldu. Daha önce Hande Erçel ile el ele tatilden dönen Hakan Sabancı, Yunanistan'da sonlanan tatilden tek başına döndü.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, güneşin altında sık sık romantik anlar yaşamıştı. İkili, İtalyan gazeteciler tarafından görüntülenmişti.

Genç çift ardından Yunanistan'ın Santorini Adası'na geçerek tatillerini orada sürdürmüştü. Erçel ve Sabancı pek çok kez olduğu gibi yine hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Hakan Sabancı, İstanbul'a tek başına döndü. İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen Sabancı, kendisini bekleyen otomobiline binerek evinin yolunu tuttu.