Politika
24 Kas 2019 21:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2019 21:48

Habertürk yazarından kumpasa ilginç yorum! 'İnce'yi yeniden dirilten altın dokunuş!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, "Kimler organize etti ise bu kumpası Muharrem İnce’yi yeniden dirilten müthiş bir altın dokunuş yaptı." dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’nin genel başkanlığı için Külliye’de bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti.

Bu iddia Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Muharrem İnce tarafından yalanlandı. Konuyla ilgili bugün bir basın toplantısı da düzenleyen İnce, CHP içerisindeki 'çete'nin kendisine kumpas kurduğunu belirtti.

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na seslendi: 'Biliyorum' dediniz. Bunu açıklayın!Gündem
 Muharrem İnce'nin basın toplantısını değerlendiren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kumpasın İnce'yi dirilttiğini yazdı.

"Şu gerçeği yazalım... 24 Haziran akşamı sergilediği tutum nedeni ile milyonlarca insana travma yaşattığı için büyük bir itibar kaybı yaşayan Muharrem İnce, bu olayın en karlısı oldu! Kimler organize etti ise bu kumpası Muharrem İnce’yi yeniden dirilten müthiş bir altın dokunuş yaptı." diyen Yılman, şöyle devam etti:

"Yalnız şunu ekleyeyim... Benim tanıdığım iyi bildiğim CHP tabanı Muharrem İnce nin bu olay sebebiyle yapmış olduğu çıkışlarla iktidar ve medyasına verdiği malzemeyi de unutmaz! An itibarı ile saraya gitmeyen Muharrem İnce, partilileri gözünde artık gitmiş gibi muamele görecektir"