Gündem
29 Mayıs 2011 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

HABERTÜRK MUHABİRİNE HABERTÜRK'TEN BÜYÜK VEFASIZLIK!

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında Habertürk muhabiri Beyhan Mutlu hayatını kaybetti. Habertürk ise genç muhabirin ölümünü 13 kelime ile okurlara aktardı.

Önceki gece yarısı Ankara’da Eskişehir yol’nda bir otomobil, ODTÜ kavşağında köprüden aşağı uçtu.

Kazada, otomobilde bulunan Habertürk Televizyonu muhabiri Beyhan Mutlu, kocası Oğuzhan Mutlu ile Ahmet Canpolat araçta sıkıştı.

HABERTÜRK MUHABİRİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılanlardan Beyhan Mutlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve komiser yardımcısı oldukları öğrenilen eşi Oğuzhan Mutlu ve Ahmet Canbolat’ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

GAZETELERİN HEPSİ HABERE İLK SAYFALARINDA YER VERDİ

Daha önce İstanbul’da görev yapan  Beyhan Mutlu’nun, birkaç ay önce eşinin tayin olması üzerinde Habertürk TV’nin Ankara bürosunda çalışmaya başladığı öğrenildi.

Bugün gazetelerin neredeyse hepsinin ilk sayfalarında meslektaşlarının yaşamını yitirmesi haber olarak verildi. Hürriyet ve Milliyet gazeteleri haber sürmanşetlerine taşırken, Posta gazetesinin manşeti acı kazaya ayrıldı. Doğan Grubu gazeteleri meslektaşlarına vefa örneği gösterirken, Akşam, Yeni Şafak gibi gazetelerde haberi birinci sayfalarından kullandılar.

GAZETE HABERTÜRK’TEN İLGİNÇ TAVIR

Gazete Habertürk ise kendi gruplarında çalışan bir muhabirin kaza sonucu ölmesini haber değeri açısından pek de önemli görmemiş olacak ki birinci sayfanın eteğine yakın bir yerde Muhabir de kaza kurbanı başlığı ile yer aldı.

Haberde genç muhabirin ölümü 13 kelime ile okurlara aktarıldı.

GAZETE İLE TV YÖNETİMİ ARASINDAKİ ADI KONMAMIŞ GERİLİM Mİ?

Haberi gören ve diğer gazeteler ile karşılaştırma imkanı bulan okurlar, Gazete Habertürk ile Habertürk TV yönetimi arasındaki adı konmamış gerilim bu kadar mı etkili? diye sormaktan da kendilerini alamadılar.