Gündem
09 Mayıs 2014 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:09

Güzey Show Anadolu yollarında!

Şovmen Güzey’in sahneye koyduğu “Güzey Show” İstanbul’daki gösterilerinin ardından Anadolu turnesine çıkıyor.

Güzey’in önce çeşitli radyo programında canlandırıp, ardından Kadıköy Terminal Sahnesinde perdeye aktardığı “Güzey Show”a ilgi her geçen gün büyüyor..

İstanbul’da hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan ve “Geleceğin Cem Yılmaz”ı olarak gösterilen Güzey, şimdi de Anadolu’daki hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor..

Güzey Kimdir?

Güzey Hüseyin Kara 1998 yılında, Taksim’ de bulunan,  Bulunmaz Kültür Merkezi Tiyatro sahnesinde yaptığı oyunculuk deneyimleri ile birlikte, sahne ve show dünyasına profesyonel anlamda ilk adımlarını atmıştır. Hayallerini, okul yıllarında sergilemiş olduğu tiyatral deneyimler ile gelecekte bu yolda başarılı olabileceğini, kişisel olarak aldığı onur belgelerinde saklamıştır.

Profesyonel olarak; etkili iletişim, etkili konuşma, diksiyon, fonetik, ses bilgisi, sunuculuk, yapımcılık, tonmaister, tiyatro oyunculuğu ve yazarlık eğitimlerini dışarıdan alan ve kişisel eğitimlerine de halen devam eden Güzey, oda tiyatrosu ve kuliscast oyuncusu olarak 2012 yılına girmiştir.

  Güzey Show isimli Standup gösterisini 2014 yılıyla birlikte çeşitli sahnelerde oynamaya başlayan ve amacı, farkını yakın çevresinin dışında artık daha büyük kitlelere hissettirmek olan Güzey, sahne gösterisinin amacını "aslında Güzey show bir tv programıdır" diyerek özetliyor ve 2014 yılı içerisinde bu buluşmanın gerçekleşmesi gerektiğini ifade etmiştir.

Güzey, birçok yerel, bölgesel ve ulusal sayılan radyo kanallarında Radyo Program Yapımcılığı ve Sunuculuğu yapmıştır. Sırası ile “Güzey’le Samimice”, “Güzeysel ve Güzey’ de muhabbet” isimli radyo programlarını hazırlayıp sunmuştur.