Gündem
23 Ağu 2015 12:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Güneş Gazetesi'nden olay manşet: Yargılanacaksınız!

Güneş Gazetesi'nin bugünkü manşeti Ahmet Hakan ve Aydın Doğan'ı hedef aldı.

Ahmet Hakan ve Aydın Doğan'a soruların yer aldığı Güneş Gazetesi'nin bugünkü manşeti: "Teröre destekten yargılanacaksınız" şeklinde. Ahmet Hakan ve Aydın Doğan'ın Selahattin Demirtaş ve HDP'yi parlatarak, akan kanda parmağı olduğunu iddia eden gazetede şu ifadeler yer aldı:

Eli kanlı teröristleri her fırsatta kolladın. Terörle kol kola giren partinin Eş Başkanı Demirtaş'ı parlatıp durdun. Danışmanı gibi davrandın, övgüler yağdırdın. Yetmedi ekrandan, köşenden HDP'ye oy topladın. Gelen onlarca şehit haberine rağmen bugün bile HDP'ye toz konduramıyorsun. Senin de bu akan kanda parmağın var Ahmet Hakan.

AHMET HAKAN DEDİ Kİ:

"Demirtaş'ın karizması, esprileri ve 'Cemalim' türküsünü söylemesi HDP'ye barajı aştırdı"

Ey Ahmet Hakan, HDP barajı aştı, senin öve öve bitiremediğin Demirtaş PKK'lıları özgürlük savaşçısı ilan etti. Bu da mı espriydi?

Ahmet'ten büyük jest: 'HDP'YE VER KURTUL

HDP'li Belediyenin kamyonlarında bombalar taşındı, iş makinaları teröristler için bomba yerleştirdi, hendekler kazdı. Ama Ahmet Hakan, seçimde oy topladığı HDP'ye hala toz kondurmadı. Hatta, Demirtaş'ı çıkarttığı programda ekrana "HDP'ye oy ver kurtul" yazdırarak asıl amacını ortaya koydu.

Aydın Doğan'a soruyoruz!

Ahmet Hakan gibi yazarların terörü açıktan destekliyor. Sende bu yazarlarla aynı görüşte misin değil misin? Açıkla da bu millet bilsin.

SAVCILAR GÖREVE

Terörü övmekten, desteklemekten yargılanması gereken bu kişilerden hesap sorulmadığı için şehit cenazeleri gelmeye devam ediyor. Terörü ve teröristleri cesaretlendiren bu kişilere karşı savcılar neden harekete geçmiyor?

(GÜNEŞ)