Televizyon
11 Eyl 2014 16:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Güllerin Savaşı 10. bölüm fragmanı! Gülru ve Gülfem savaşı başlıyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı 13 Eylül cumartesi akşamı 10. bölümüyle saat 20.00'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

13 Eylül Cumartesi  10. bölümü ile ekranlara gelecek olan Güllerin Savaşı dolu dolu bir bölüm ile karşınızda. Kimin gönlü kimde, Mert Gülru'yu aldatıyor mu, Gülfem'in kardeşi Gülru'ya aşık mı.. Hepsi ve daha fazlası Güllerin Savaşı yeni bölümde.

GÜLRU ÖMER BEY’E AŞIK OLDU

Her şey Gülfem’in doğum gününde başladı. Gülru kimsenin cesaret edemeyeceği duysa inanmayacağı bir adım attı ve Gülfem ile resmen savaş başlattı. Bakalım atılan bu savaş tohumları ileride ne gibi sonuçlar doğuracak.

GÜLFEM ARTIK EZİK DEĞİL

Güllerin Savaşı 10. bölümde, Gülru Gülfem ile Mert ise Ömer ile karşı karşıya gelir. Mert artık Ömer’in Gülru’nun peşinde olduğunda emin olmuştur. Gülru ise ilk kez Gülfem’e karşı ezik kızı oynamaz. Bu kez Gülfem geri adım atar. Mert ise Gülru’ya nişan yüzüklerini geri takmaları için yaptığı baskıyı arttırır.

ÖMER KENDİSİYLE YÜZLEŞİYOR

Ömer’in kendisiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Gülru’ya olan ilgisini saklayamayacak raddeye gelmiştir. Eski bir Çin atasözünde dediği gibi “ İki şey gizlenemez, aşk ve duman”. Kendi başına sahilde yürüyen ve melankolik tavırlara bürünen Ömer birden aşk adamı olmuştur.