Gündem
15 Oca 2014 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Gülen'e savaş açtı! Senden habersiz ananas bile yemiyorlar!

CNN Türk'te canlı yayına katılan Hakan Albayrak yaşanan olaylarla ilgili Fethullah Gülen'e seslendi.

Cemaat üyelerinin Türkiye'de attığı her adımdan Fethullah Gülen'in de bilgilendirildiğini söyleyen Albayrak, Gülen'e meydan okuyarak, "elinden geleni arkana koyma" diye seslendi.

CEMAATİN İHH'YA YÖNELİK ALGI OPERASYONU

İHH Mütevelli Üyesi Hakan Albayrak'tan sert sözler! Kilis'te İHH ofisi ve yardım deposuna yapılan polis baskını sonrası CNN Türk'te açıklama yapan Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak, cemaatin İHH'ye yönelik algı operasyonu yürüttüğünü iddia etti.

GÜLEN'E MEYDAN OKUDU

Türkiye'de cemaat adına atılan her adımdan Fethullah Gülen'in haberdar edildiğini söyleyen Albayrak, yaşananları savaş olarak nitelendirdi ve Fethullah Gülen'e seslendi.

İşte Albayrak'ın o sert sözleri;

SENDEN HABERSİZ ANANAS BİLE YEMİYORLAR

"Niye Mavi Marmara'yı İstanbul'da ziyaret eden gençler neden Fethullah Gülen'e ait yurtlardan atıldılar? Niye onların aileleri arandı, sizin çocuklarınız terörist oldu denildi bunu cemaate sorsunlar. Bi de evet delilin var mı deniliyor. Bazıları da diyor ki Fethullah Gülen'in bunlarla alakası yok. Dünkü konuşmalarda görüyoruz ki cemaatin kadroları Fethullah Gülen'den habersiz ananas bile yemiyorlar.

"FETHULLAH GÜLEN YAPTIRIYOR"

İhale meselesinden bilmem hangi bankanın denetiminden tutun herşeyi ona soruyorlar. Ona sormadan adım bile atmıyorlar. Cemaat kadroları varsa eğer emniyette ve yargıda, bu saatten sonra olmadığını söylemek biraz komik kaçar. Bunların yaptığı her sansasyonel işte mutlak surette, Fethullah Gülen'in onayı vardır.

FİRAVUN'UN İŞBİRLİKÇİSİ

Buradan Fethullah Gülen'e sesleniyorum. Benim alakam yok deme! Senin adamların senden habersiz ananas bile yemiyorlar. İlgim yok deme, bunların hepsini sen yaptırıyorsun. Diyorum ki elinden geleni ardına koyma. Biz iyileriz, Firavun bizim aleyhimizdeyse, Karun bizim aleyhimizdeyse, sen bizim aleyhimizdeysen onların işbirlikçisi olarak biz istikametli bir yoldayız demektir vesselam."