Gündem
21 Mar 2014 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:00

Gül tweet attı, ünlüler 'yasak' diye uyardı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Twitter yasağını delmesi üzerine ünlüler Gül'ü uyardı: 'yasak'...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter'ın kapatılması üzerine yaptığı açıklamada, "Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez" dedi.

Twitter yasağını aşarak takipçilerine görüşlerini paylaşan Gül'e ünlülerden ilginç tepkiler geldi. Bazı isimler Cumhurbaşkanı'nı "Yasağı deliyorsunuz" diyerek uyarırken, bazıları da Gül'e yasağı aşmak için hangi DNS'yi kullandığını sordu. Toplumun her kesimi tarafından internet yasasını onaylamaması için uyarılar yapıldığını hatırlatan vatandaşlar ise, Gül'ün çok eskiden paylaştığı 'İnsan gerçekten hayret ediyor' tweet'i ile Cumhurbaşkanı'na cevap verdi.
İşte o tweetler:
Haber Spikeri Nazlı Çelik: Twitter yasağını Arınç ve Gökçek'ten sonra Cumhurbaşkanı da deldi. Gül: 'Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez'
Gazeteci ve Sunucu Cüneyt Özdemir: Başbakan twitter'ı kapattırıyor, Cumhurbaşkanı illegal yollardan twitter'a girip 'tasvip edilemez' diye mesaj yazıyor. Memleketin haline bak!
TSM Sanatçısı Onur Akay: Cumhurbaşkanı Twitter'dan Twitter açıklaması yaptı :) Hangi DNS'yi kullanıyor acaba?
Haber Spikeri İrfan Değirmenci: Ben de umuyorum da ummakla olmuyor ki ! "O son yasayı onaylamasaydım iyiydi"der mi acaba?
Yapımcı Erol Köse: Sayın @cbabdullahgul , Bir Cumhurbaşkanı sadece ummak noktasındaysa zaten burası muz cumhuriyeti olmus, 3. Değil 5. Dünya ülkesidir!