Gündem
02 Tem 2010 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

GRAFITE TRANSFERİ İÇİN HANGİ MEDYA PATRONU DEVREDE?

Fenerbahçe'nin golcü transferi için hepinizin tanıdığı bir medya patronu devreye girdi.

Vatan Gazetesi’nde Fedun Niğdelioğlu imzası ile yeralan haber şöyle:

Volkswagen’in sahibi olduğu Wolfsburg’da oynayan Brezilyalı yıldıza yıllık 2.5 milyon Euro öneren F.Bahçe, bonservis için de 8 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Fenerbahçe taraftarının, yıllardır özlem duyduğu ’golcü’ arayışlarını sürdüren yönetim, artık son düzlükte.. Forlan, Ronaldinho, Henry, Klose ve son olarak da Bukharov’la görüşen ve ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda tekrar Brezilyalı bir oyuncuya döndü: Grafite..

Gerçek adı Edinaldo Batista Libanio olan 31 yaşındaki Wolfsburglu forvet hakkında uzun süredir araştırma yapan Kocaman, Grafite’nin sorunsuz bir isim olduğunu ve takımdaki Brezilyalılar’la da iyi anlaşacağı için yönetime ’alınsın’ raporunu verdi.. Yönetim ise bu doğrultuda çok akıllıca bir hareketle araya öyle bir isim soktu ki, transferin birkaç güne bitmesi işten bile değil.

Bilindiği gibi Bundesliga’nın köklü kulüplerinden olan Wolfsburg’un sahibi Alman otomotiv devi Volkswagen.. Ve Volkswagen’in Türkiye’deki temsil hakları da Doğuş Grubu’nda bulunuyor. İşte F.Bahçe yönetiminin bu transfer için devreye soktuğu isim de Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk. Volkswagen’den önemli bir yeri olan ve Almanya’da fazlasıyla sözü geçen Şahenk, şu an Wolfsburglu yetkilileri transferin bitmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor.