Televizyon
28 Haz 2023 20:04 Son Güncelleme: 28 Haz 2023 20:13

Gönül Dağı'nda yıldız isim apar topar gönderildi!

Cumartesi akşamları ekrana gelen ve milyonların severek takip ettiği Gönül Dağı dizisinden flaş ayrılık haberi geldi.

Cumartesi akşamları ekrana gelen ve milyonların severek takip ettiği Gönül Dağı dizisinden flaş ayrılık haberi geldi. Dizi 103. bölüm ile sezon finali yapsa da ayrılık haberiyle yeniden gündeme geldi. Gönül Dağı'nda yıldız isim apar topar gönderildi! O isim artık kadroda olmayacak.

TRT 1'in sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi 103. bölüm ile sezon finali yaptı.

Yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda seyirciyi üzecek bir haber geldi.

Gönül Dağı'nın tepki çeken karakterlerinden biri olan ve sürekli bir gelip bir giderek daha da tepki toplayan o isim, artık temelli diziye veda ediyor. O karakter, Gönül Dağı sezon finalinde son kez seyircinin karşısına çıktı ve artık yeni sezonda ekranda olmayacak.

İşte kadrodan çıkarılan o isim...

Gönül Dağı dizisinde Kahveci Rıfat’ı terk eden ve ardından buna pişman olan Meryem karakteri dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacak.

Oyuncu Sevilay Gültekin’in canlandırdığı Meryem karakteri Gönül Dağı dizisinde son kez Kahveci Rıfat’ın karşısına çıksa da umduğunu bulamayarak hayal kırıklığına uğramıştı. 

Rıfat, karısı Mihriban’a ‘Artık hayatımızda Meryem falan yok’ deyince, Meryem döneminin resmen sona ermiş olduğunu belgelenmiş oldu.