Spor
17 Mar 2024 18:08 Son Güncelleme: 17 Mar 2024 18:09

Gol düellosunun galibi Galatasaray oldu

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray, deplasmanda ligin formda takımlarından Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı.

MERTENS UZAKTAN ATTI
Mücadelenin 28. dakikasında sahneye çıkan 37 yaşındaki futbolcu, harika bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

ICARDI KENDİ KALESİNE ATTI
Aytaç'ın kullandığı köşe vuruşunda Omeruo çıktı ve kafayı vurdu. Icardi'ye çarpan top ağlarla buluştu ve Kasımpaşa beraberliği yakaladı.

AYTAÇ KARA'DAN ŞIK GOL
Mücadelenin 58. dakikasında ön alanda topu kazanan Aytaç Kara ceza sahasına girerken şutunu çekti ve mükemmel bir gol atarak takımını tekrar maça ortak etti.

DA COSTA ÖNE GEÇİRDİ
78. dakikada orta alanda topu alan Hajradinovic sol kanattan hareketlenen Yasin'e pasını verdi. Sol kanattan ceza sahasına giren Yasin topu içeriye çevirdi ve Da Costa topu ağlara gönderdi. Durum 3-2 oldu.

PENALTI KAÇTI
Galatasaray penaltı kazandı. Ziyech'in uzun pasında ceza sahasına hareketlenen Zaha ceza sahasına girdi ve Winck'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ve penaltı kaçtı. Topun başına geçen Icardi kendi soluna sert bir vuruş yaptı fakat kaleci Andreas Gianniotis topu çıkarmayı başardı.

ICARDI ATTI
85'de sağ kanatta topla buluşan Ziyech bekletmeden ortasını açtı ve penaltı noktasında topa iyi yükselen Icardi topu ağlarla buluşturdu.

VINICIUS FİŞİ ÇEKTİ
90. dakikada Kerem'in içeriye gönderdiği topta Vinicius topu Icardi'ye indirdi. Icardi'nin uzak köşeye yaptığı vuruş direkten döndü ve Vinicius'un önüne düştü. Vinicius ise topu boş ağlara gönderdi.