Magazin
25 Şub 2022 14:51 Son Güncelleme: 25 Şub 2022 14:58

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy’un 4 milyonluk ev krizi!

Alaçatı'da bugün evlenecek olan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, ailelerini düğün öncesi tanıştırdı. 44 yaşındaki müzisyen, ünlü oyuncuyu ailesinden düğüne saatler kala istedi. Evlilik sonrası İstanbul Bebeköy'de yaşamaya hazırlanan çiftin 4 milyonluk ev nedeniyle sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı.

İzmir'de bugün nikah masasına oturacak olan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’in başrol oyuncusu Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Ersoy çifti, dün aileleri tanıştırmak için Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yolunu tuttu.

Ünlü müzisyenin ailesi, düğünden saatler önce hem tanışacak hem de oyuncuyu ailesinden isteyecek. Törenden sonra aileler, düğün için Ayvalık'tan İzmir'e geçecek.

 

EV SAHİBİ 4 MİLYON TL İSTEDİ

Ayrıca çiftin İstanbul'da oturacakları ev nedeniyle sıkıntı yaşadıkları iddia edildi. İddiaya göre; Bebeköy'de eski bir binada kirada oturan Bahadır'ın, daireyi satın alma girişimi ise ev sahibinin 4 milyon TL istemesiyle sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine çift Zekeriyaköy'de ev arayışlarına başladı.

 

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, önceki akşam Etiler'deki bir kuaförden çıkarken objektiflere yansıdı. Bu akşam Alaçatı'da müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturacak olan Gökçe Bahadır, "Artık sona doğru yaklaştık, çok heyecanlıyım. Bugün de öyle saçlarımı yaptırmaya geldim ama gelin saçı Alaçatı'da olacak" diye konuştu.

 

"SADE BİR TÖREN OLACAK"

Düğünün Çeşme'de küçük bir grupla olacağını söyleyen ünlü oyuncu, "Sade bir tören olacak. Belki yaza doğru daha büyük bir kutlama yaparız. Herkes yaz düğünü ister biz kış ortasında yaz düğünü gibi olsun istedik." ifadelerini kullanmıştı.