Televizyon
05 Oca 2011 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

GENİŞ AİLE'DE OLAY VAR! İKİ AŞK ARASINDA KALAN CEVAHİR NE KARAR VERECEK?

Star Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Geniş Aile'de Cevahir, iki aşk arasında bir tercih yapmak zorunda kalıyor ancak ...

Şükufe’nin ani gelişi herkesi şok eder. Özellikle de Cevahir alt üst olur. Haber tez vakitte tüm mahalleye kulaktan kulağa yayılır.

Aytaç’ın aniden kumara merak salması Şükufe ile aralarının açılmasına neden olmuştur. Aytaç ne kadar tövbe de etse Şükufe artık ona inanmamaktadır. Cevahir, Zeynep’i kıllandırmadan bir an önce karı kocayı barıştırıp Amerika’ya göndermeye çalışır.

Koyu Bilal ise bu durumu Zeynep ile Cevahir’i ayırmak için kullanır. Aytaç‘ın kumardan kopamaması için bir sürü plan tezgâhlar. Zeynep’e Şükufe ile gidene kadar görüşmeyeceğine dair söz veren Cevahir, sözünü tutamaz. Ancak baş başa konuşan ikiliyi Zeynep görür.

Cevahir’in hala Şüfuke’yi sevdiğini düşünen Zeynep hiç bir açıklama beklemeden bir karar verir. Ailesi ile konuşan ve Zeynep’e sürpriz yapmaya hazırlanan Cevahir ise bu karar ile şok olur.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı senaryosunu Cüneyt İnay’in yazdığı başrollerini Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Bülent Çolak,Mustafa Uzunyılmaz, Bora Akkaş, Ahmet Sarsılmaz, Betül Arım,Tolga Canbeyli, Gizem Akman,Deniz Kazdal, Melis Babadağ, Ali Tutal, Sevim Gelenbe, Yakup Yavru ve Tanju Tuncel’in paylaştığı Geniş Aile, yeni bölümüyle Cuma gecesi saat 20.00'da Star’da!