Televizyon
24 Nis 2012 13:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

GELECEK SENE TALK SHOW YOK! OKAN BAYÜLGEN'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

CNN TÜRK'te, Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına, dün gece Okan Bayülgen, Reyhan Tüysüz, Merve Sevi ve İpek Tanrıyar konuk oldu.

CNN TÜRK’te, Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dün geceki konukları birbirinden renkli isimlerdi. Okan Bayülgen, Reyhan Tüysüz, Merve Sevi ve İpek Tanrıyar’ın konuk olduğu programa Okan Bayülgen’in açıklamaları damgasını vurdu.

GELECEK SENE TALKSHOW YOK!

Bayülgen gelecek sezon ne yapmak istediğini bakın nasıl anlattı:

"Gelecek sene senin benim yaptığım formatta bir talk show programı yok. Yapmiceğiz... Yapmiceğiz çünkü yeter. Bu sezon, çok güzeldi. Hakkaten, kanal değişikliğine rapmen zirvede gitti olay. Bu yüzden düşündük, yarışma programı yapacağız. Ben yarışma programı yapıp Kenan Işık olacağım. Ciddi söylüyorum."

"VELİAHTIN KİM OLACAK?"

Mesut Yar’ı "veliahtın kim, kral sensen?" sorusuna ise Okan Bayülgen şöyle yanıt verdi:

"Kral lafında bir dalga geçme var. Alemin kralı, ortamın kralı gibi, kral ile dalga geçtiğimiz için, kafaya aldğımız için... Veliahtla dalga geçmek olur. Halbuki veliaht ciddi bir müessese. Harbiden hiç tevazu göstermeden söyleyeceğim. Ben neyim ki, benim veliahtım olsun. Dolayısıyla burada her yol farklıdır. Nasıl senin yolun, benim yolum farklı... Radyodaki adamların yolu farklı biliyorsun.

BENDEN İYİ BİR ŞEY YAPANI KISKANIRIM

Ben biraz daha görmüş geçirmiş bir göz olarak bir adamdaki bir kabiliyete uyanabiliyorsam, ve biraz da destek atabiliyorsam, tamamdır baba. Zaten hiç kimse bundan daha fazlasını yapmaz, yapamaz. Dolayısıyla,  bu işin harbiden söyleyeyim benim destek attığım adamlar çok sağlam bir şey yaparlarsa ben kıskanırım. Allah ömür versin ben 80 yaşında, destek attığım biri bile olsa, 20 yaşındaki birini kıskanırım. Sen yapsan seni de kıskanırım. Beyazıt yapsa, onu da kıskanırım. Çok da kendi neslimin çocuklarıyla, 94-95’de şöhret olmuş adamların hepsine de bayıla bayıla söylemişimdir. ’Bunu yaptın ve kıskandım’ diye... ’Hayvan! Bunu yaptığın için kıskandım seni...’ diye. Bunu da tevekkülle filan söylemedim yani... Harbi kıskandım. Bütün enerjimle söyledim. ’Kıskandım ulan!’ diye söyledim. Geldiğimiz bir yer yoktur. Hayat keder ve budalalıktır başka da bir şey yoktur."