Televizyon
05 Nis 2023 10:40 Son Güncelleme: 05 Nis 2023 10:41

Game of Thrones'un bir dizisi daha geliyor!

HBO, yepyeni bir Game of Thrones dizisi için kolları sıvadı. Henüz ilk aşamalarında olan dizinin, Game of Thrones'tan 300 yıl önce Westeros'u fetheden ve "Fatih Aegon" olarak da bilinen "I. Aegon Targaryen"i anlatacağı ifade edildi.

HBO, yepyeni bir Game of Thrones dizisi için kolları sıvadı. Variety'nin kaynaklarına göre HBO, adı sıkça duyulan I. Aegon Targaryen’e odaklanan bir dizi çıkarmak istiyor.

FİLMİ DE ÇEKİLECEK

Dizinin şu anda çok erken aşamalarında olduğunu ve herhangi bir yazar ile anlaşılmadığını belirtiliyor. Ancak kaynaklar, HBO’nun proje için çok istekli olduğunu belirtirken bir film de çekileceğini ekliyor. İddiaya göre bu film, diziden önce çıkacak ve olayları diziye bağlayacak.

“I. AEGON TARGARYEN”E ODAKLANACAK

Yapımın, Game of Thrones ve House of the Dragon’da ismi sıkça duyulan, “Fatih Aegon” olarak da bilinen “I. Aegon Targaryen”e odaklanacağı iddia edildi. Bu karakter, kardeşleri (aynı zamanda eşleri) Rheanys ve Visenya ve üç ejderhasıyla birlikte Westeros’taki yedi krallığın altısını fethetmiş (Dorne hariç) ve başa geçmişti.

Böylece Demir Taht’a ilk oturan kişi ve Targaryen Hanedanlığı’nın da kurucusu olmuştu. Tüm bu olaylar, Game of Thrones’un 300 yıl öncesinde gerçekleşmişti.

ETİKETLER
#hbo #game of thrones