Spor
30 Eki 2022 09:58 Son Güncelleme: 30 Eki 2022 10:00

Galatasaray'da Seferovic gidiyor, Deniz Undav geliyor

Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, sezon başı transfer edilen Haris Seferovic ile yolları ayırmayı gündeme aldı. Galatasaray'ın ara transferde Seferovic yerine yerli bir yıldızı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Kadroda yabancı sınırlamsında sıkıntı çeken sarı-kırmızlı kulüp, ara transferde yerli bir ismi kadroya katacağı öğrenildi.

Cimbom, ligde aldığı kötü sonuçlar ardından ligin 12. haftasında oynadığı maçı kazandı ve morallendi. Sezon başı transfer edilen Haris Seferovic'e Okan Buruk ligde fazla şans vermedi. Performansı düşük kalan Seferovic için Galatasaray'lı kurmaylar, yıldız oyuncu ile ara transferde yolları ayırmayı düşünüyor. 

Skorer'in haberine göre; İsviçreli yıldızın ayrılığı durumunda hücum bölgesine yerli futbolcu düşünen kurmaylar, listenin başına Belçika'da göstermiş olduğu müthiş performansla dikkat çeken ve 8 milyon euro karşılığında Brighton'ın yolunu tutan Türk oyuncu Deniz Undav'ı koydu.

Galatasaray'ın gündeminde olan ve Brighton forması giyen Deniz Undav, Premier Lig'de henüz gol ile tanışamadı. Undav, İngiliz ekibinde 6 maçta sadece 54 dakika oyunda kalabildi.