Televizyon
15 Oca 2013 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

GALATASARAY TARAFTARI RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kütahyalı'nın Wesley Sneijder ile ilgili dün gece yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini topladı.

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Wesley Sneijder ile ilgili dün gece yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini topladı.

SNEIJDER GECE İSTANBUL'DA

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sneijder'in gece Türkiye'de olacağını söylemesiyle spor kamuoyu bir anda bu habere kilitlendi. Kütahyalı Hollandalı yıldızın 01.00'de uçağa bineceğini söyledi.

SİNAN ENGİN: SNEIJDER GELİYOR

Sinan Engin de Atatürk Havaalanı'nda güvenlik önlemleri alındığını belirterek, "Evet, artık herkes rahat etsin. Sneijder geliyor" diye konuştu.

TARAFTARLAR HAVALİMANINA AKIN ETTİ

Bu gelişme sosyal medyada bir anda TT listesine girerken bir grup taraftar Atatürk Havalimanı'na giderek Sneijder'i bekledi. Bu gelişmeler İtalyan gazetecileri de şaşırtırken gazeteciler Sneijder için havaalanına giden yüzlerce kişi olduğunu belirtti.

RASİM OZAN VE ENGİN'E AĞIR HAKARETLER

28 yaşındaki futbolcu Sneijder dün gece de Türkiye'ye gelmezken Galatasaraylı taraftarlar Rasim Ozan Kütahyalı'ya sosyal medya üzerinden ağır hakaretlerde bulundular.İşte o twitlerden bazıları

@serci_oBiz size o kadar Rok’a güvenmeyin dedik inanmadınız... Ne oldu geldi mi Sneijder...

@oguzhanyavuz24:Rok (Rasim Ozan Kütahyalı) dünyaya tepki olarak gelmiş...

@mertvekendisiTürk Spor Basını Rasim Ozan Kütahyalı’ya kaldı. Rasim Ozan Kütahyalı’nın bir sözü ile insanlar gece havaalanına gidiyor. Ağla Türkiye.

@hmerdoganRasim Ozan Kütahyalı sen galatasaryı olma ve galatasaray hakkında yorum yapmada ne halt biliyorsan onları yap uzak dur bu renklerden..