Televizyon
23 Oca 2012 21:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

FUTBOLSEVERLERE DIGITURK'TEN YENİ HİZMET!

Digiturk'ün LG Smart TV için oluşturduğu yeni uygulaması sayesinde futbol tutkunları, takımları ve futbolla ilgili her bilgiye anında ulaşabilecek.

Lig TV izleyicisi için özel olarak geliştirilen ve LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamayla fikstürler, kritik pozisyonlar, en iyi goller ve maç yorumları gibi futbola dair pek çok bilgi ücretsiz olarak ve kolayca takip edilebilecek.

“TV teknolojilerinin takipçisiyiz”

LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamanın tanıtımı 22 Ocak Pazar akşamı 3D yayınlanan Arsenal - Manchester United maçı öncesinde Reina’da yapıldı.

Futbol tutkunlarının bir arada olduğu etkinlikte konuşma yapan Digiturk Medya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esin Yazal Koyuncu, 2010 yılında

başlatılan yeni nesil 3D yayıncılık anlayışıyla önce VOD stüdyo içeriklerini, ardından IZ TV ekibinin çektiği üç boyutlu belgeselleri LG ile beraber evlere taşıdıklarından bahsetti.

Digiturk’ün televizyon teknolojilerini yakından takip eden bir şirket olarak, internete bağlanabilen Smart TV’lerdeki uygulamalarla katma değerli servislerde de gelişimini sürdürdüğünün altını çizen Koyuncu, “Bu alanda ilk olarak LG Smart TV’lerde yer alan LIGTV uygulamasını hayata geçirdik. Uygulama futbolseverlere Spor Toto, Super Lig ve Avrupa Liglerinden canlı sonuçlara, futbol haberlerine, gol görüntülerine ve maç özetlerine Smart TV’lerinden ulaşma imkanı veriyor. Önümüzdeki günlerde Digiturkwebtv uygulaması da eğlenceli, diziler, belgeseller ve futbola dair ilginç içeriklerle LG Smart TV‘lerde yerini alacak” diye konuştu.

Digiturk uygulaması nasıl çalıştırılıyor?

Lig TV uygulaması, kullanıcıların kolay ulaşabilmesi amacıyla doğrudan ana ekrandaki ‘YENİ’ başlığının altında yer alıyor. Uygulamayı yüklemek için, “Uzaktan Kumanda” ya da “Sihirli Kumanda” ile seçip, gelen ekranda “KUR”u işaretlemek gerekiyor. Bu şekilde LİGTV uygulaması “UYGULAMALARIM” başlığı altına yerleşiyor. Ardından “UYGULAMALARIM” bölümünden LİGTV’yi seçip çalıştırarak futbol keyfini başlatmak mümkün.

ETİKETLER
#futbol #digitürk