Gündem
25 Ağu 2011 00:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:43

FUTBOL FEDERASYONU'NUN FENERBAHÇE KARARI TWİTTER'I KARIŞTIRDI!

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemesi kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da günün konusu oldu...

TFF’nin Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edilme kararını duyuyr duyurmaz sanal alemde adeta kıyamet koptu. Sosyal medyada hemen herkesin gündeminde Fener ve TFF’nin kararı vardı.

Ünlü isimler, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gönderilmemesi kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yorumladı:

Rahşan Gülşan: Bu takıma bunu yapan, en ağır ithamlara maruz bırakan ve bıraktıran, tek eğlencesi futbol olan taraftarı üzen herkese yazıklar olsun!

Hüseyin Köroğlu: Fenerbahçe futbol dahil, tüm dallarda bu yıl spora ara vermeli. Çünkü sorun spor değil, bilen biliyor!

Levent Üzümcü: Ya böyle ufak ufak düşüreceklerine aniden paaaat diye düşürseler ya.Fenerbahçe ne kaybeder Fenerbahçeliğinden?

Berna Laçin: Türk futbolu niye bir yere gidemiyo diye sorarsınız sonra. işte şu an kına yapmakla meşgul bazı sporsevmez kendini severler yüzünden.

Itır Esen: Korkak TFF sen bu kadar basiretsiz davranırsan gelir göbeğini eloglu keser.

Hakan Yılmaz: Bu sene Fenerbahçe’yi küme düşürsünler ve bu belirsizlik bitsin bence.

Turgay Demir: Birileri Fenerbahçe adını Maçor bey misali insanları korkutmak için kullandı yıllardır, şapka düştü, kel göründü nihayet! Tavşan kazandı

Fazıl Say: TFF ciddi bir rezilliğe imza attı. Futbol tarihimizdeki gelmiş geçmiş en rezil durumdur. Başkan hapistedir. Ve takımın suçu nedir? Suçlu mudur? Hala muallaktadır net cevabı yoktur. Twitter’da "ölürken sol yumrugunu kaldırdı ve son sözü Fenerbahçem oldu" tarzı 15 milyon kişi var sanırım. Helal olsun bize. TFF istifa!!

Ahmet Çakar: Tüm zamanların en skandal federasyon kararı!!!

Metin Uca: Meğerse biz Fenerbahçe olarak ’Şike yapar gibi’ yapmışız. Sadece UEFA’nın karar alabileceği kadar yani.

Tufan Türenç: Fenerbahçe’yi hedef alanlar aslında Türk futboluna en büyük kötülüğü yapıyorlar.

Lube Ayar: fenerbahçe, ligden çekilmeli.. hemen şimdi!

Faruk Mercan: Kardesim, hukuki süreç daha mahkemeye taşınmadı bile, UEFA Fenerbahce şampiyonlar ligine katılabilir dedi. Peki ey TFF, suç sabit oldu mü?..