Gündem
19 Haz 2013 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

FOXSPORTS AĞUSTOS'TA İTALYA'DA YAYINA BAŞLIYOR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Fox International Channels, önümüzdeki Ağustos ayında İtalya'da Foxsports kanalını açmayı planlıyor.

Foxsports kanalının önümüzdeki Ağustos ayında İtalya'da açılmasıyla birlikte kanalın tüm dünyadaki erişimi yaklaşık 64 milyona ulaşıyor.

Kanal BPL, İspanya Ligi, Fransa Ligi ve İngiltere Ligi'nin en önemli turnuvası olan FA Kupası başta olmak üzere dünya spor dünyasından en önemli haberleri ve talk show programlarını da ekrana taşıyacak.

Dünya çapında PAY TV kanalların ve dijital servislerin üretim ve erişimine odaklı Fox Entertainment Group’a ait bir multimedya şirketi olan Fox International Channels (FIC), önümüzdeki Ağustos ayında İtalya’da Foxsports kanalını açmayı planlıyor. Kanal yakın zamanda kesinleşen anlaşmalara göre başta BPL, İspanya Ligi, Fransa Ligi ve İngiltere futbolunun en önemli turnuvası olan FA Kupası olmak üzere dünya spor dünyasından en önemli haberleri ve talk show programlarını da ekrana taşıyacak.

Son iki yılda Brezilya ve Japonya’da gerçekleşen Foxsports kanalının lansmanından sonra kanalın İtalya’da da açılması FIC’nin spor dünyasına olan yayılmasının bir devamı. Özellikle Hollanda’da Eredivisie Live’ın satın alınması ve Güneydoğu Asya’da Star-ESPN’nın Foxsports’a dönüştürülmesinin ardından erişim oldukça güçlendi. FIC’^nin idaresi altındaki Foxsports Amerika’nın dışında toplamda 17 milyon kişiye ulaşırken şu anda 64 milyon kişiye ulaşmaktadır.

MEDYARADAR- ÖZEL