Medya
22 Oca 2008 10:32 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:54

FLAŞ!..FLAŞ!..FLAŞ!..MÜTHİŞ İDDİA!..CAN TANRIYAR'I SHOW TV'DEN ALİ KIRCA KOVDURDU!..İŞTE NEDENİ!..

Geçtiğimiz günlerde 2 milyon dolar transfer ücretiyle Show TV'ye geçen Ali Kırca, kanalda taşları yerinden oynattı. Yıllardır Show TV'de program yapan Can Tanrıyar, Ali Kırca'nın gazabından kurtulamadı.

Show TV'ye transfer olan Ali Kırca'nın, ilk iş olarak 2 yıl önce skandal görüntülerini ekrana getiren Can Tanrıyar'ı kovdurduğu iddia edildi.


Geçtiğimiz günlerde 2 milyon dolar transfer ücretiyle Show TV'ye geçen Ali Kırca, kanalda taşları yerinden oynattı. Yıllardır Show TV'de program yapan Can Tanrıyar, Ali Kırca'nın gazabından kurtulamadı. 2 yıl önce sanal alemde yer alan skandal görüntüleri ile büyük üzüntü yaşayan Kırca'nın bu görüntüleri hiçbir TV kanalında yayınlanmamıştı. Bir tek Can Tanrıyar, kendi programında görüntülere yer vermişti. Tanrıyar'ın bu davranışına içerlediği belirtilen Kırca, yıllar sonra da olsa intikamını aldı.

İLK ŞARTI 'GÖNDERİN' OLDU
Ünlü anchorman'in yeni kanalıyla anlaşma yaparken, ilk şart olarak Can Tanrıyar'ın kanaldan uzaklaştırılmasını istediği iddialar arasında. 3 gün önce Kırca'nın isteği yerine getirilirken; Tanrıyar'ın bu şartı önceden haber aldığı ve bu yüzden de Petek Dinçöz ile nikahını Kanal D'de Beyaz'ın programında yaptığı konuşuluyor. Kanal D ile anlaşması beklenen Tanrıyar, herkesi şaşırtarak Kanal 1 ile el sıkıştı.


Nilüfer BAYRI/TAKVİM