Gündem
10 Tem 2011 19:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:33

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM TUTUKLANDI!

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mahkeme tarafından tutuklandı.

 Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan, ancak sorgu süreci sağlık sorunları nedeniyle uzayan Aziz Yıldırım’ın mahkemesi tamamlandı.

Beşiktaş’ta bulunan 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifadesi alınan şike soruşturmasının bir numaralı ismi Aziz Yıldırım’a, şike soruşturması kapsamında mahkemeden  "tutuklama" kararı çıktı. Örgüt kurmak, örgüt üyesi olmak ve şike suçlamaları nedeniyle mahkemeye sevk edilen ve suçlu bulunan Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Aziz Yıldırım’ın tutuklanma kararını avukatı Prof. Dr. Köksal Bayraktar duyurdu. Kararın ardından adliye önünde taraftarlar ile polis arasında kısa sürede arbede yaşandı. Bu arbede sırasında bir basın mensubu yaralandı.

 
GÜN İÇERİSİNDE NELER YAŞANDI?


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 15.00 sularında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine getirildi.

Tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden bir ambulansa bindirilerek çıkarılan Yıldırım, geniş güvenlik önlemleri altında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine ulaştı.

Bir grup Fenerbahçeli taraftar, Aziz Yıldırım adliyeye getirlidiği sırada fotoğrafının bulunduğu afiş açarken, lehinde de sloganlar attı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında ambulansa bindirilen Yıldırım, gazetecilerin "sağlık durumunuz nasıl" sorusuna "iyiyim" cevabını vermekle yetindi..

Bu arada, Yıldırım’ın adliyeye getirilmesinin ardından bir ambulansla gelen sağlık ekibi de, adliye içerisine girdi. Adliye içerisinde, duruşma salonlarının bulunduğu bölümün giriş koridorunda Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Yasemin Merçil’in de beklediği görüldü.