Televizyon
09 Ağu 2010 11:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

FİNALİ BEĞENMEYENLERE ÖZEL LOST GELİYOR!

Lost dizisinin yapımcıları, final DVD'sindeki ek parçalarla kızgınlığı hafifletmeyi hedefliyor.

Final bölümünde izleyicilerin aklında birçok soru işareti bıraktıkları için eleştirilen Lost dizisinin yapımcıları, final DVD'sindeki ek parçalarla bu kızgınlığı hafifletmeyi hedefliyor

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan ve geçtiğimiz aylarda çok konuşulan bir finalle sona eren Amerikan yapımı Lost dizisinin final sezonunun DVD'sinde yer alan bonus bölümlerin bir kısmı basına yansıdı.

Final bölümünde izleyicilerin aklında birçok soru işareti bıraktıkları için eleştirilen yapımcılar, final DVD'sinde bulunan parçalarla bu soru işaretlerinin bir bölümünü gidermeyi amaçlıyor.

ABD'DE 24 AĞUSTOS'TA

"New Man in Charge" (Yönetimde Yeni Adam) adı verilen basına yansıyan bölümde, Lost Adası'nda bulunan konserve yemeklerin saklandığı Dharma Initiative araştırma projesinin gıda deposu gösteriliyor. İki işçi, konservelerin üzerindeki yazıları basarken içeri Benjamin Linus giriyor. Ve onlar arasında bazı soru işaretlerine yanıt verebilecek bir konuşma geçiyor. Lost'un final bölümünün DVD'si 24 Ağustos'ta ABD'de satışa çıkacak.

ETİKETLER
#lost #final #dvd