Televizyon
08 Eyl 2010 17:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:36

FERHUNDE'NİN ESKİ AŞKI HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

Daha önce Yaprak Dökümü dizisinde rol alan Nihat Alptuğ Altınkaya reytingi yüksek bir diziye transfer oldu

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen “Unutulmaz” dizisine yeni bir isim katıldı, NİHAT ALPTUĞ ALTINKAYA.

Başarılı bir oyuncu olan Alptuğ, dizide Aras Eroğlu isminde, yurt dışı bağlantıları olan, yılın yarısını Türkiye'de geçiren yakışıklı bir adam rolünde karşımıza çıkacak olan oyuncu dizide başarılı bir iş adamını canlandırıyor.

Ailesi Adana’nın ileri gelenlerinden ve hala Adana’da yaşamaktadır. Babası eski Millet Vekili, iş hayatına iplik ticareti yaparak başlamış, daha sonraları turizm, taşımacılık olarak genişletmiştir. Çok saygı duyulan köklü bir ailedir. Karakter olarak sıra dışı biridir. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlamak mümkün değildir. En nefret ettiği şey yalandır ve tepkileri beklenmedik şekilde olur. Sınırları belli değildir. En iyi dost en iyi aşık ve aynı zamanda en kötü düşmandır. Batıyla ilişkisi eskilere dayanır.

Arslanlı holding zor duruma düşünce Aras Eroğlu holdingi satın alır. Şimdi Harun'la hem iş hem aşk anlamında rakip olacaktır. Aras aşık olduğu Eda’yı elde etmek için her yolu denerken, Harun’la karşı karşıya gelecektir. Ve bu ikili arasında soğuk savaşlar esecektir.

“Unutulmaz” yepyeni bölümleri ile çok yakında atv’de!