Televizyon
18 Mayıs 2016 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Fenomen dizi geri dönüyor! Kadroya hangi Türk oyuncu katıldı?

ABD yapımı aksiyon dizisi 'Prison Break'in ne zaman ekranlara döneceği sorusu sonunda yanıt buldu.

Fox televizyonu, 2016-2017 sezonu yayın takvimini açıkladı. Söz konusu takvime göre, 'Prison Break' dizisi, sezon arasında sevenleriyle buluşacak.

Yayınladığı 4 sezon ile fenomen haline gelen 'Prison Break', 2017'nin Şubat-Mart ayları arasında hayranlarına yeniden 'merhaba' diyecek.

Dizinin yeni bölümlerinde Türk oyuncu Numan Acar da rol alacak. 2009’da ekrana veda eden dizi için final bölümündeki soruların yanıt bulacağı mini bir seri hazırlanıyor. Dizide Acar, Abu Ramal rolüyle izleyici karşısına geçecek. Oyuncu, Bild gazetesine “Muhteşem oyuncularla Kanada’da çekim yapıyoruz. Heyecanlıyız” dedi. Acar, daha önce Homeland dizisinde Haissam Hakkani rolüyle konuşulmuştu.



Dizinin final bölümünde hayatını kaybeden Michael Scofield, beşinci sezonda diriliyor ve bu sefer Fas’taki bir hapishaneden kaçış serüveni başlıyor.

Başrollerinde Wenworth Miller ve Dominic Purcell’in oynadığı Prison Break’in beşinci sezonu 10 bölümden oluşuyor. Yeni sezonda dizinin asıl kadrosundan birçok karakter yer alıyor.

Dizinin önceki sezonlarındaki hikaye, Scofield’ın ABD başkan yardımcısının kardeşini öldürmekle suçlanarak hapse atılması, bunun üzerine kardeşi Lincoln Burrows’un, abisini hapisten kurtarmak için silahlı bir soyguna katılıp kendisini hapse attırmasına dayanıyordu.