Gündem
08 Ağu 2010 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

FENERBAHÇE'DEN TEKNİK DİREKTÖR DAUM'A GARİP SANSÜR!

Fenerbahçe Kulübü, eski teknik direktörü Christoph Daum'a ilginç bir sansür uyguladı.

Fenerbahçe de “Bu tür demeçlerin devam etmesi durumunda cevap hakkımızı kullanırız” diye tehdit etmişti. Bununla birlikte Alman hocanın Türk gazetecileriyle temasa geçtiği Fenercell  hattını geri aldı. Hat tesislerin bilgi işlem servisinde çalışan Akın beye verildi…

Türkiye’den ayrılmadan bir gün önce Miniatürk’te basına poz verip Fenerbahçe hakkında konuşan Daum ülkesine gitmişti. Aradan birkaç gün geçtikten sonra Almanya’da Türk gazetecilerine yemek verip Fenerbahçe hakkında yine ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Bunun üzerine Sarı-Lacivertli Kulüp resmi sitesinden, “Daum’un bir daha takımımız hakkında açıklamalar yapması durumunda biz de susmayacağız” ifadesini kullanarak tehdit etmişti.

Fenerbahçe Alman hocaya bir daha böyle açıklamalarda bulunması için ilginç bir sansür uyguladı. Takımdan ayrılmasına rağmen Türk basının ulaştığı Fenercell hattını geri aldı. Ve Daum’un Türk gazetecilere demeç vermesini zorlaştı. 

Daum takımdan ayrılmasına rağmen 3 hafta boyunca bu hattı kullanıyordu. Ve Türk basınına mesaj çekip haber yolluyordu.  Bilin bakalım bu numarayı şimdi kulüpten kim kullanıyor? Teknik Direktör Aykut Kocaman mı dediniz? Hayır! Yardımcısı İsmail Kartal mı diye düşündünüz yine yanıltınız.  Bu numara kulübün Bilgi işlemcisi Akın bey’de.

ETİKETLER
#fenerbahçe #daum