Televizyon
02 Ara 2012 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

FENERBAHÇE TV GERİ ADIM ATMADI; O PROGRAMIN TEKRARI YAYINLANDI

FBTV yayın akışını bozmayarak, Galatasaray'ın tepki gösterdiği programın tekrarını yayınladı. VİDEO

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ipler, FBTV'de yayınlanan bir programdan dolayı yeniden gerildi. FBTV yayın akışını bozmayarak, Galatasaray'ın tepki gösterdiği programın tekrarını yayınladı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın aracı olan FB TV'de yer alan Yer6 adlı programda ise bu hafta hedefte G.Saray teknik direktörü Fatih Terim vardı. Sarı-lacivertli programda Terim'in son haftalarda kameralara yansıyan görüntüleri eleştirildi.

Sert ve sivri bir dil kullanılması gözlerden kaçmazken programa katılan Fenerbahçeli taraftarlar Fatih Terim üzerinden medya eleştirisi de yaptı. Daha önce televizyonlardaki spor programlarını eleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sert eleştirilerin yer aldığı bu program dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev maçtan önce iki kulüp arasındaki ipler gerilmeye başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organı Fenerbahçe TV'de yer alan Yer6 adlı programda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in son haftalarda kameralara yansıyan görüntülerinin sert bir şekilde eleştirilmesi ve sivri bir dil kullanılması sarı-kırmızılı camianın tepkisini çekmişti.

İŞTE O PROGRAM : VİDEO