Gündem
27 Haz 2013 13:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

FENERBAHÇE KULÜBÜNE POLİS BASKINI İDDİASI!

Fenerbahçe'nin bugün yapacağı basın toplantısının engellenmesi için polislerin kulübe geldiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe Kulübü'nün bugün yapacağı basın toplantısının engellenmesi için polislerin kulübe geldiği iddia ediliyor. Ancak bu bilgi kulüp tarafından doğrulanmadı.

Habertürk Gazetesi'nden Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polislerin geldiği belirtiliyor. Konu ile ilgili Skorer.com'un ulaştığı kulüp yetkilileri ise bu iddiayı doğrulamadı... Saat 15:00'te basın toplantısının yapılması bekleniyor.

Bu arada, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtığı dava sonucunda, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu’nun, kulüp üyeliklerinin tespiti davası sonuçlanıncaya kadar görevlerinden uzaklaştırılmaları kararını aldıran eski yönetici Recep Özcan, adliyeden icra memurları ve polisin kulübe doğru gittiğini iddia etti.

Fenerbahçe Kulübü ise bu gelişme nedeniyle, Aziz Yıldırım'ın saat 15.00'te başlaması planlanan basın toplantısını gerçekleştirebilmesi için KAP'a bir açıklama yayınladı. Açıklamada; Fenerbahçe Futbol AŞ, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için verdiği kararın kulüpteki göreviyle ilgili olduğu ve Yıldırım'ın şirketteki görevinin devam ettiği vurgulandı.